Λεμεσός: Αλλαγές στο πρόγραμμα των καρναβαλιών

Οι άσχημες καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν αύριο, οδηγούν το Δήμο Λεμεσού σε αναθεώρηση του προγράμματός του σε σχέση με το "χορό της Πέμπτης", ο οποίος θα διεξαχθεί κανονικά, αλλά αλλάζει χώρο και μεταφέρεται στο Πολιτιστικό Κέντρο της Μαρίνας, Τρακασόλ.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, ο "χορός της Πέμπτης" θα μεταφερθεί από τον υπαίθριο χώρο του μεσαιωνικού κάστρου, στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, που βρίσκεται στη Μαρίνα Λεμεσού.

Υπενθυμίζεται ότι ο χορός αρχίζει στις 20:30 και σε αυτόν θα τραγουδήσουν η χορωδία

των Ονείρων και η Έλενα Σολέα με τη 14μελή ορχήστρα τους, υπό τη διεύθυνση του Κωνσταντίνου Ζορμπά. Θα ακολουθήσει πρόγραμμα με Dj και διαγωνισμοί "πελλόμασκας" και "έξυπνης μάσκας".Νωρίτερα, στις 19:30, ο Δήμος Λεμεσού σε συνεργασία με το Σύνδεσμο "Φίλοι του Λεμεσιανού Καρναβαλιού και την εφημερίδα "Λεμεσός" διοργανώνει την καρναβαλίστικη "ποδαράτη". Η πορεία των τολμηρών καρναβαλιστών που θα αψηφήσουν τις καιρικές συνθήκες θα ξεκινήσει από την Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου (Διοικητήριο) και θα καταλήξει στο Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ, για να συνενωθεί με τους συμμετέχοντες στο "χορό της Πέμπτης".ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα