«Λυπάμαι που δεν προστάτεψα τους παίκτες, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω...»

Αδυναμίες στο τεχνικό κομμάτι αλλά και στο αντίστοιχο της αντίληψης χρέωσε στην κυπριακή διαιτησία ο Κλέανθης Γεωργιάδης, ο οποίος επανέλαβε πως η λανθασμένη ακύρωση του τέρματος της ομάδας του καθόρισε το αποτέλεσμα της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Πάφο.

Ο πρόεδρος των νεοφώτιστων μίλησε στον Super Sport για...

...την ήττα από την Πάφο FC: «Είμαι στενοχωρημένος διότι πληγώσαμε το άθλημα για μια ακόμη φορά και αυτό δεν ισχύει μόνο για την ΠΑΕΕΚ. Νομίζω έχουμε πρόβλημα γενικότερα

στο Κυπριακό ποδόσφαιρο  με τους διαιτητές να αποφασίζουν όπως το αντιλαμβάνονται εκείνη τη στιγμή που εξελίσσεται η φάση. Αποφάσισαν για μια φάση που είναι για σεμινάριο. Ο ποδοσφαιριστής ήταν στο έδαφος  και μετά από 7 λεπτά πάρθηκε η απόφαση. Για μια περίπτωση ξεκάθαρη για παίκτη και το αναφέρουμε εμείς, που δεν είναι η δουλειά μας αλλά πρόκειται για δουλειά των διαιτητών. Φέραμε την τεχνολογία για να βοηθήσει και όχι για να μας δυσκολέψει. Είναι θέμα εκμάθησης των κανονισμών και πρέπει να είναι καταρτισμένοι. Ένα γκολ που έπρεπε να μετρήσει και τα δεδομένα μάλλον θα ήταν πολύ διαφορετικά στην εξέλιξη του παιχνιδιού»

...τα προβλήματα στον χώρο της διαιτησίας: «Στη τελευταία συνέλευση της ΚΟΠ είχαμε ενημερωθεί ότι είναι λίγες οι κάμερες αλλά δεν είναι μόνο τεχνικό το πρόβλημα αλλά και θέμα αντίληψης και το βράδυ όλοι αναλυτές έλεγαν ότι ήταν καθαρή περίπτωση τέρματος. Για ένα πρωτάθλημα που είναι τόσο ανταγωνιστικό με το κάθε σφύριγμα να καθορίζει αποτέλεσμα και θα τολμήσω να πω ότι η συγκεκριμένη φάση καθόρισε το αποτέλεσμα»

...το πρόγραμμα: «Παίξαμε Δεύτερα και ξανά την Παρασκευή. Δεν σημαίνει ότι επειδή έχουμε ένα μικρό μπάτζετ τότε πρέπει να παίξουμε σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα. Είναι κάτι που θα συζητήσω με την ομοσπονδία. Το αναφέρω για λόγους ξεκούρασης των παικτών. Έχουμε πολλά να δούμε και να συζητήσουμε για τα προβλήματα. Αυτοί που έχουν την ευθύνη πρέπει να τα κοιτάξουν. Θεωρώ ότι υπάρχει αδυναμία. Οι διαιτητές από την στιγμή που πληρώνονται πρέπει να επιμορφώνονται»

«Θέλω να αναφερθώ στο πανό για την προβολή της Κερύνειας και φαίνεται ότι εξωαγωνιστικά πάμε καλά. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να προστατεύσω τα παιδιά της ομάδας  στο αγωνιστικό κομμάτι αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Είναι μέχρι να νιώσουν όλοι οι παράγοντες την αδικία στο πετσί τους και να καθίσουμε όλοι για να συζητήσουμε τα προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα