Μ.Αριστείδου: Δεν κλείνουν κρατικοί βρεφοκομικοί σταθμοί

Η Βουλευτής του ΔΗΣΥ Μαριέλλα Αριστείδου, σε δηλώσεις της μετά τη συνεδρία της Επιτροπής Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, διαβεβαίωσε ότι δεν τίθεται θέμα να κλείσουν στέγες ηλικιωμένων ή βρεφοκομικοί σταθμοί, όπως ενώπιον της επιτροπής δήλωσε κατηγορηματικά ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Εργασίας κύριος Ανδρέας Ασσιώτης.

Αυτό που αποφάσισε η κυβέρνηση είναι η ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων στα οποία στεγάζονται στέγες ηλικιωμένων και βρεφοκομικοί σταθμοί, που παρουσιάζουν προβλήματα ασφάλειας, σημείωσε η κα. Αριστείδου. Πρόκειται για κτίρια τα οποία είχαν ανεγερθεί μετά

την τουρκική εισβολή το 1974 και λόγω κακοτεχνιών και φθοράς του χρόνου έχουν καταστεί επικίνδυνα για τους ενοίκους τους, συνέχισε η βουλευτής του ΔΗΣΥ.

"Ως εκ τούτου η κυβέρνηση του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη, επιδεικνύοντας τις ευαισθησίες της σε θέματα που άπτονται της ασφάλειας των ηλικιωμένων μας και των παιδιών αλλά και ευρύτερα των πολιτών, έχει προχωρήσει στην ανακαίνιση των κτιριακών εγκαταστάσεων. Ως Δημοκρατικός Συναγερμός χαιρετίζουμε αυτή την απόφαση, την οποία θα έπρεπε να χαιρετήσουν όλοι".

Τα συγκεκριμένα προβλήματα δεν εμφανίστηκαν τώρα, αλλά είναι διαχρονικά και η κυβέρνηση Αναστασιάδη με πολιτική βούληση προχωρεί στην επίλυση τους, αναφέρει κλείνοντας η κα. Αριστείδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα