Μάθε για την ΚΑΠ με live link του «Njoy»

Με στόχο την προώθηση της εκστρατείας επικοινωνίας «Μάθε για την ΚΑΠ», το «Sigmalive» («S»), σε συνεργασία με τον αγαπημένο Παγκύπριο μουσικό σταθμό «Njoy», (συχνότητες: 99,5 fm για Λευκωσία,  97.0 Λεμεσό-Πάφο και 92,2 για υπόλοιπες πόλεις) πραγματοποιούν live link την ερχόμενη Παρασκευή 4/6/21  ώρα 18.00-20.00 το βράδυ, στο Ινστιτούτο Κύπρου «The Cyprus Institute», στην Λευκωσία.

Τα οφέλη και η σημαντικότητα

της ενημέρωσης γύρω από την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), είναι πολλαπλά και η ομάδα του ΔΙΑ που υλοποιεί το σχέδιο μέσω διαφόρων δράσεων. Σε αυτό προωθείται ενημέρωση του κοινού από το ραδιόφωνο, για την ημέρα του live link, καθώς και όλων όσοι θα έχουν την χαρά να επισκεφθούν τον χώρο του Ινστιτούτου Κύπρου που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντίνου Καβάφη αριθμός 20 στην Αγλαντζιά, στον χώρο του παλαιού ΑΤΙ, δίπλα από το Γαλλικό Σχολείο.

Η ΚΑΠ, μεταξύ άλλων, προσφέρει ευκαιρίες στους νέους ανθρώπους, για επιδοτήσεις και εργασίες στον χώρο της γεωργίας αλλά αναβαθμίζει και την ποιότητα στις ζωές όλων των Ευρωπαίων πολιτών.

Η εκστρατεία επικοινωνίας και ενημέρωσης, υλοποιείται από το «S» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Live link με τον αγαπημένο μουσικό σταθμό της Κύπρου!

Στο πλαίσιο της πιο πάνω εκστρατείας, την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021, μεταξύ των ωρών 18.00-20.00 μ.μ., το SigmaLive, σε συνεργασία με το «The Cyprus Institute» στην Αγλαντζιά,  διοργανώνουν το Live Link με τις αγαπημένες μουσικούς παραγωγούς Χριστίνα Μαρούχου και Λίνα Ζαντή, με θέμα την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Ελάτε για να συζητήσουμε όλοι μαζί για μία από τις ιστορικότερες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να γνωρίσουμε το Cyprus college, να ακούσουμε μουσική, να γευτούμε λιχουδιές από φρέσκα φρούτα και λαχανικά και να μάθουμε πώς η Κοινή Αγροτική Πολιτική στηρίζει την γεωργία, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, υποστηρίζει τις αγροτικές περιοχές και εξασφαλίζει για όλους μας αγροτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας!

Κι οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ! Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα λάβουν διαφωτιστικό υλικό και δώρα!

 Σας περιμένουμε!

Για την Ιστορία

Η Κοινή Αγροτική Πολιτική αποτελεί την ενοποιημένη Αγροτική Πολιτική των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περιγράφει ένα σύνολο νόμων σχετικών με την γεωργία και την διακίνηση αγροτικών προϊόντων και όλες τις εκβάσεις που προκύπτουν, όπως η σταθερότητα των τιμών, η ποιότητα των προϊόντων, η επιλογή προϊόντων, η χρήση του εδάφους και η απασχόληση στον αγροτικό κλάδο. Άρχισε να ισχύει το 1962, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας (ΕΟΚ), προδρόμου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.), με στόχο τη διάθεση τροφίμων στους Ευρωπαίους καταναλωτές σε ανεκτές τιμές αλλά και τη δίκαιη αμοιβή των παραγωγών και την, κατ’ επέκταση, εξασφάλιση λογικού βιοτικού επιπέδου για τους γεωργούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα