Μάτιτς: «Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ»

Τον σκόρερ του χρυσού τέρματος στο Αζερμπαϊτζάν που χάρισε την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, επέλεξε να πάρει μαζί του στη διάσκεψη Τύπου για τον αυριανό αγώνα με τον Άγιαξ, ο Τόμας Ντολ.

Ο Ούρος Μάτιτς που έπαιξε στο παρελθόν στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, εξέφρασε την ελπίδα ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα και χαρακτήρισε όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή η συμμετοχή

στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά

Έπαιξες στην Ολλανδία πως είναι για σένα να παίζεις εναντίον του Άγιαξ
«Έχω αρκετή εμπειρία από την Ολλανδία, τώρα στην Ευρώπη είναι διαφορετικά. Είμαστε επαγγελματίες και προετοιμαζόμαστε σε κάθε αγώνα. Θέλουμε πάντα να είμαστε πετυχημένοι και να προχωρήσουμε όσο περισσότερο γίνεται».

Αν έχει φίλους στην Ολλανδία για να τον παρακολουθήσουν
«Έχω φίλους και θα έρθουν να με δουν και στην Ολλανδία»

Αν πιστεύει πως μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να πάρει θετικό αποτέλεσμα
«Φυσικά και μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είναι σημαντικός αγώνας. Αν δεν το πιστεύαμε δεν θα ήμασταν εδώ. Το ποδόσφαιρο είναι για τους μεγάλους αγώνες και για αυτό έχουμε προετοιμαστεί».

Αν άλλαξε ο Άγιαξ και πως τον περιμένει
«Γνωρίζουμε ότι ο Άγιαξ είναι μια τεχνική ομάδα και του αρέσει να πιέζει. Έχει χάσει αρκετούς παίχτες από τις μεταγραφές, όμως, οι παίχτες που έχουν μπορούν να ανταποκριθούν».

Αν πιστεύουν στην πρόκριση...
«Φυσικά και το πιστεύω. Είμαστε 11 εναντίον 11. Υπάρχει μεγάλο κίνητρο. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή από μικρή ηλικία».
Αν είναι πλεονέκτημα που παίζουν εντός έδρας…
«Έχουμε ένθερμους υποστηρικτές και ελπίζουμε να μας βοηθήσουν αύριο»
 

Keywords
Τυχαία Θέματα