Με συγκέντρωση και σοβαρότητα για το εισιτήριο

Μετά το στραβοπάτημα στην Πάφο με αντίπαλο την Καρμιώτισσα στο πρωτάθλημα, η Ανόρθωση θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες έχοντας μπροστά της το σημερινό παιχνίδι κυπέλλου με την παφιακή ομάδα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Στις 17:00 σε μονό αγώνα θα υποδεχθεί την ομάδα του Μιχαϊλένκο και μία από τις δύο ομάδες θα αποτελέσουν άλλο ένα εισιτήριο μετά τις Καρμιώτισσα και ΑΠΟΕΛ για τη β' φάση του κυπέλλου. Η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια δεν έχει και το πιο εύκολο εμπόδιο απέναντι της, αντίθετα έχει μία ομάδα που θέλει να δώσει συνέχεια

στην πορεία της στο θεσμό. Θεωρητικά η Ανόρθωση είναι το φαβορί στα χαρτιά, όμως αν σπαταλήσει την ευκαιρία και δώσει χώρο στην Πάφο να κάνει το παιχνίδι της, τότε δεν θα υπάρξει δεύτερη ευκαιρία, αφού το σημερινό 90λεπτο είναι νοκ - αουτ. 

Με την απαραίτητη συγκέντρωση και σοβαρότητα η ομάδα της Αμμοχώστου θα πρέπει να αποδείξει ότι η απώλεια με Καρμιώτισσα, ήταν απλά μία κακή παρένθεση. Η συμμετοχή του Λόρια κρίνεται αμφίβολη, αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια ίσως τον προφυλάξει για να τον έχει έτοιμο στα ματς του πρωταθλήματος, ενώ από την άλλη στο αρχικό σχήμα πολύ πιθανό να δούμε αλλαγές. 

Keywords
Τυχαία Θέματα