Μένουμε σπίτι και φτιάχνουμε ντουλάπες

Για αυτή τη δουλειά δεν έχεις ποτέ χρόνο, με αποτέλεσμα να αλλάζει η εποχή χωρίς να προλάβεις να φτιάξεις ντουλάπες. Εκμεταλλεύσου λοιπόν, αυτό το χρόνο που σου δίνεται απλόχερα για να κατεβάσεις τα καλοκαιρινά ρούχα γιατί πολύ σύντομα θα τα χρειαστείς. Αυτή η διαδικασία σίγουρα θα σου φτιάξει και τη διάθεση.

Πέτα στο κρεβάτι τα βαριά χειμωνιάτικα ρούχα και τα χοντρά πουλόβερ και ξεκίνα σιγά σιγά να διαμορφώνεις την καλοκαιρινή σου ντουλάπα. Πραγματικά, δεν θέλει καθόλου κόπο, αλλά τον σωστό τρόπο.

Πριν κατεβάσεις τα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά ρούχα, θα πρέπει να αδειάσεις την

ντουλάπα και τα συρτάρια που χρησιμοποιείς καθημερινά από τα χειμωνιάτικα ρούχα και να τα ξεκαθαρίσεις και οργανώσεις πριν τα αποχαιρετήσεις για λίγους μήνες. Ακόμα κι αν ο καιρός φτιάξει άμεσα, θα πρέπει να έχουμε κάποια μακριά παντελόνια, μακρυμάνικες μπλούζες και ελαφριά πανωφόρια γιατί ο καιρός είναι απρόβλεπτος και μπορεί να τα χρειαστείς.

Επόμενο βήμα είναι να καθαρίσεις τους ντουλάπες. Είναι σημαντικό να είναι η ντουλάπα σου καθαρή και να μυρίζει όμορφα πριν υποδεχτεί την γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις όλες τις επιφάνειες με ένα ελαφρύ απορρυπαντικό χωρίς χλώριο.

Φτιάχνοντας τη ντουλάπα της νέας σεζόν, είναι σημαντικό να τη γεμίσεις με ρούχα που θα φορέσεις και να την οργανώσεις έτσι ώστε να βλέπεις όλα τα ρούχα και να μπορείς να επιλέξεις γρήγορα τι θα φορέσεις.

Να θυμάσαι πως τα ρούχα που δεν χρειάζεσαι, μπορείς να τα χαρίσεις σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Ρώτα στη γειτονιά σου αν υπάρχει κάποια οικογένεια που να τα χρειάζεται και φρόντισε να τους δώσεις μόνο ρούχα που θα τους φανούν χρήσιμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα