Μετά το 25λεπτο ήταν Απόλλωνας

Ο Απόλλωνας δεν μπήκε καλά στον αγώνα με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω στο σκορ πολύ νωρίς, ωστόσο αντέδρασε σωστά και μετά το 25λεπτο είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού παίρνοντας στο τέλος μια εύκολη νίκη.


Η ομάδα του Πέδρο Εμάνουελ μπήκε κάπως μουδιασμένα στο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι κρατούσε την μπάλα δεν μπορούσε να απειλήσει και να μπει στην περιοχή του Εθνικού. Η πρώτη απειλή ήρθε στο 6ο λεπτό και μετά από λίγα λεπτά ήρθε και το γκολ που λειτούργησε

σαν… ξυπνητήρι για τον Απόλλωνα. Μετά το γκολ οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα παρουσιάστηκαν αλλαγμένοι προς το καλύτερο, ανέβασαν ρυθμό και μέχρι την λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 4-1, σκοράροντας τέσσερα γκολ σε 17 λεπτά!

Μετά το πρώτο 25λεπτο ο Απόλλωνας παρουσίασε μια καλή ομάδα που έδειξε πολλές αρετές στον επιθετικό τομέα και στο τέλος πήρε μια εύκολη νίκη. Στα θετικά για τους κυανόλευκους οι πολλοί σκόρερ και τα πρώτα γκολ των Ελίζιο, Γκιέ και Μέζγκα

Ο Απόλλωνας πραγματοποίησε σε γενικές γραμμές μια καλή εμφάνιση η οποία όμως είχε και τα αρνητικά τα οποία καλείται να βελτιώσει πριν τα δυο ντέρμπι με Ομόνοια και Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα