Νέα Σαλαμίνα: Μετά τον Άντονιτς ακολουθούν κι' άλλοι

Σε ενίσχυση του κέντρου της άμυνάς της προχώρησε η Νέα Σαλαμίνα. Οι «ερυθρόλευκοι» της Αμμοχώστου ανακοίνωσαν χθες την επίτευξη κατ' αρχήν συμφωνίας με τον 25χρονο (03/11/1990) Σέρβο κεντρικό αμυντικό Γκόραν Άντονιτς.

Το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας αγωνιζόταν από το 2010 στην ΦΚ Σπαρτάκ Σουμποτίκα και προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά, με 39 συμμετοχές και δύο γκολ στη Σούπερ Λίγκα της Σερβίας.

O Άντονιτς

ξεκίνησε την καριέρα του από την Πάλιτς, όπου έπαιξε μια σεζόν (2009/10) και έπειτα πήρε μετεγγραφή για τη Σπαρτάκ Σουμποτίκα, στην οποία αγωνιζόταν μέχρι σήμερα. Κατά την πολυετή παραμονή του στην ομάδα, ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός κατέγραψε συνολικά πάνω από 160 συμμετοχές.

Την ίδια ώρα, ο τεχνικός διευθυντής της Νέας Σαλαμίνας Μάκης Παπαϊωάννου αναμένει απαντήσεις από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους κοινοποίησε προτάσεις, με την προσοχή του να είναι περισσότερο επικεντρωμένη στον επιτελικό μέσο. Για τη συγκεκριμένη θέση, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν μία αξιόλογη επιλογή εξ ου και προβαίνουν σε προσεγμένες κινήσεις.

Ο κίνδυνος των κριτηρίων

Τα κριτήρια Ιουνίου θέτουν σε επιφυλακή τη διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας, η οποία χρειάζεται περίπου 100 χιλιάδες ευρώ για να καταθέσει πλήρη τον φάκελό της. Για τον σκοπό αυτό, η διοίκηση του Πάρη Ανδρέου απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να συνδράμει οικονομικά μέσω των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα χρονιά. Πέραν του εν λόγω ποσού επιβάλλεται ταυτόχρονα να προβεί σε διακανονισμούς με ποδοσφαιριστές για τα δεδουλευμένα των τελευταίων μηνών. Δυσκολότερες περιπτώσεις αποτελούν οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ στη λήξασα ποδοσφαιρική περίοδο και δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα