Νέα σεζόν Γάμων και Βαπτίσεων στο Columbia Plaza Venue Centre

Πανέτοιμο δηλώνει το Columbia Plaza Venue Centre στη Λεμεσό, να υποδεχτεί τη νέα σεζόν Γάμων και Βαπτίσεων, διατηρώντας πιστά για ακόμη μια χρονιά, την ακέραιη υπόσχεσή του, να προσφέρει καινοτόμες και ποιοτικές υπηρεσίες δεξιώσεων.

Το Columbia Plaza Venue Centre σχεδιάστηκε για να καλύψει και να προνοήσει για κάθε πιθανή ανάγκη που προκύπτει στη διοργάνωση δεξιώσεων, σε ένα υπερσύγχρονο χώρο που προσαρμόζεται εύκολα για να ικανοποιήσει

κάθε απαίτηση. Με ανοιχτές αίθουσες, μεγάλα παράθυρα με θέα τη θάλασσα, ευέλικτο φωτισμό και κορυφαία οπτικοακουστική τεχνολογία, ο χώρος αποδεδειγμένα πληροί και υπερβαίνει κάθε προσδοκία, με επαγγελματισμό και δημιουργικότητα.

Δίνοντας προτεραιότητα στην αναβαθμισμένη εμπειρία φαγητού, το Columbia Plaza Venue Centre προσφέρει επίσης και ευφάνταστα πακέτα catering με δυνατότητα εξατομίκευσης του μενού. Έτσι, οι πελάτες και οι καλεσμένοι τους, απολαμβάνουν ψαγμένα πιάτα και κρασιά με πλούσιες επιλογές από καναπεδάκια, μπουφέ ή αλά καρτ εδέσματα , φτιαγμένα από τα έμπειρα χέρια των σεφ του ομίλου Columbia Restaurants.

Με αφοσιωμένη ομάδα που λαμβάνει υπ’ όψη το προσωπικό στιλ και προϋπολογισμό του κάθε πελάτη, το Columbia Plaza Venue Centre προσκαλεί όλους όσους θα παντρευτούν ή θα βαπτίσουν στο προσεχώς μέλλον, να επισκεφθούν τον χώρο και να μοιραστούν το όραμά τους με το εξειδικευμένο προσωπικό, για να μετατρέψουν τις τόσο σημαντικές αυτές μέρες, σε αξέχαστες αναμνήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού με την ομάδα συντονισμού, καλέστε στο 25 278000, επισκεφθείτε το www.columbiaplaza.com ή στείλτε e-mail στο venuecentre@columbiaplaza.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γάμων, Βαπτίσεων, Columbia Plaza Venue Centre,gamon, vaptiseon, Columbia Plaza Venue Centre