Ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ σχετικά χαμηλή πίεση αναμένεται από το βράδυ της Τρίτης.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αρχικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αργότερα τοπικά σε προσήνεμες περιοχές μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω

στους 12 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και το απόγευμα, στα δυτικά, μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στα δυτικά παράλια, γύρω στους 23 στο εσωτερικό και στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τοπικά, στα δυτικά και στα βόρεια, θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Το βράδυ, αναμένεται να καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα νότια, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες. Την Πέμπτη, παροδικά αυξημένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή την Τρίτη, για να παραμείνει λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Τετάρτη αναμένεται πτώση και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Διαβάστε επίσης: Ενδεχόμενο βροχών τις επόμενες ημέρες στην Κύπρο

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο καιρός την ερχόμενη εβδομάδα,