«Ο Νάβας θα καθόταν να χάσει τρεις αγώνες για να φύγει ο προπονητής»

Την περασμένη εβδομάδα ήταν το πρόσωπο του Champions League με την εκπληκτική εμφάνιση του στον επαναληπτικό της Παρί κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Τώρα είναι κατηγορούμενος. Ο λόγος για τον Κέιλορ Νάβας.

Ο Εντουάρντο Λι, πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Κόστα Ρίκα, κατέθεσε σε δικαστήριο πως ο Κέιλορ Νάβας ήταν ο αρχηγός σε μία «ανταρσία» των διεθνών κατά του προπονητή της Εθνικής, Χόρχε Λουίς Πίντο, το 2014 ώστε να

τον απομακρύνουν από την θέση του.

Σύμφωνα με τον Λι, ο Νάβας μαζί με τους Μπράιαν Ρουίθ και Σέλσο Μπόρχες, του ζήτησαν να διώξει τον Πίντο, διαφορετικά θα... καθόντουσαν να χάσουν τρεις αγώνες συνεχόμενους. Κι αυτό γιατί υπήρχε όρο στο συμβόλαιο του Πίντο, πως εφόσον γνωρίζει τρεις σερί ήττες, τότε θα απομακρυνθεί από την θέση του.

«Έλα, πρέπει να τον διώξεις, διαφορετικά θα χάσουμε τρεις αγώνες» ήταν τα λόγια του Νάβας, σύμφωνα με την κατάθεση του Λι, ο οποίος δήλωσε έκπληκτος πως οι παίκτες γνώριζαν για τον συγκεκριμένο όρο.

Βέβαια ο Εντουάρντο Λι έχει «αμαρτωλό» παρελθόν μιας και έχει αποκλειστεί δια παντός από το ποδόσφαιρο το 2017 από την FIFA, για διαφθορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα