Έτοιμος να συζητήσει τα πάντα ο ΠΑΣΠ -εκτός από ένα

Η πρώτη πρόταση πετάχτηκε στον κάλαθο, καθώς ο ΠΑΣΠ αποφάσισε ομόφωνα την απόρριψη της εισήγησης της ΚΟΠ για μείωση της τάξης του 23% στις ετήσιες απολαβές των ποδοσφαιριστών.

Ο σύνδεσμος των παικτών, ωστόσο, είναι έτοιμος και διατεθειμένος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την διοργανώτρια αρχή, προκειμένου να βρεθεί λύση σ’ ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα την εποχή του κορωνοϊού.

Ο

ΠΑΣΠ προτίθεται να συζητήσει τα πάντα, υπό μία προϋπόθεση, η οποίο θεωρείται αδιαπραγμάτευτη και κόκκινη γραμμή: τα όποια μέτρα για περικοπές και μειώσεις θα αφορούν αποκλειστικά το διάστημα μετά τις 15 Μαρτίου, όταν και τέθηκε εν ισχύ η αναστολή δράσης στις εγχώριες διοργανώσεις.

Με άλλα λόγια, οι παίκτες δεν διαπραγματεύονται την πλήρη καταβολή των δεδουλευμένων τους μέχρι τη διακοπή ούτε μέτρα που θα αφορούν τις ετήσιες απολαβές τους.

Στον αντίποδα, είναι έτοιμοι να συναινέσουν αφ’ ενός σε σημαντική περικοπή του υπολοίπου των συμβολαίων τους, αν το πρωτάθλημα δεν συνεχιστεί, αφ’ ετέρου σε μια λογική μείωση αποδοχών, αν η δράση επαναρχίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα