Ο Πετεβίνος για ΑΕΚ, συνάντηση με Κρίστιανσεν και έργα

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ αλλά και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Παράλληλα έκανε αναφορά και στις αλλαγές που θα γίνουν στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Είναι το πιο σημαντικό μέχρι το επόμενο.

Ξέρουμε τι μπορεί να μας προσφέρει μια νίκη και προετοιμαζόμαστε να την πετύχουμε. Δεν κερδίσαμε την ΑΕΚ σε δύο αγώνες φέτος και αυτό που καλούμαστε είναι να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο εάν θέλουμε να φύγουμε με τους βαθμούς της νίκης από την Αρένα. Μεγαλύτερη πίεση την έχει η ΑΕΚ αφού ίσως έχει μια τελευταία ευκαιρία να επιστρέψει στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος όμως και εμείς έχουμε μεγάλο κίνητρο αφού θέλουμε το τρίποντο ώστε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας. Θέλουμε να κερδίσουμε και ευελπιστούμε θα το πετύχουμε. Πιστεύουμε πως μπορούμε να παρουσιάσουμε καλύτερό ποδόσφαιρο. Η ποιότητα, ο αριθμός του ρόστερ μας, το αποδεικνύει αυτό και θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την αξία και την ποιότητα μας. Εάν πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε εμείς πιστεύουμε όμως θα πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο..

Για το 5ο σερί πρωτάθλημα είπε: «Είναι πρόκληση το 5ο σερί πρωτάθλημα, έχουμε πολλά ακόμα ποδοσφαιρικά κίνητρα αλλά θα πρέπει αν τα αιτιολογούμε κάθε φορά στον αγωνιστικό χώρο».

Παράλληλα απάντησε και για την συνεργασία με τον Κρίστιανσεν και την συνάντηση που είχε προαναγγελθεί: «Δεν έχει καθοριστεί καμία συνάντηση. Αυτό που είπαμε με τον προπονητή είναι η πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας μας. Υπάρχουν 2 ακόμα ποδοσφαιρικές υποχρεώσεις και κανείς δεν βιάζεται να γίνουν συναντήσεις. Υπάρχουν συζητήσεις και θα φανεί τι θα γίνει».

Όσον αφορά τον προγραμματισμό δήλωσε: «Ο προγραμματισμός έχει ξεκινήσει εδώ και 1,5 μήνα οπότε εάν δεν υπήρχε πρόθεση για περαιτέρω συνεργασία δεν θα μπορούσε να υπάρξουν μεταξύ των δύο πλευρών συζητήσεις».

Τέλος αναφέρθηκε στα έργα που θα γίνουν στον Αρχάγγελο: «Έχει αρχίσει η μετακίνηση κάποιων χώρων από αυτή την βδομάδα και την επόμενη θα ξεκινήσουν κανονικά τα έργα. Δεν θα μείνει τίποτα από τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις. Θα υπάρξει επίσημη παρουσίαση του πρότζεκτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα