Οικολόγοι για ανάρτηση Ακιντζί: Όλα είναι υπό τον έλεγχο της Άγκυρας

«Δεν μπορεί να μας διαφύγει ότι η ανάρτηση του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, "αν και την επέμβαση της Τουρκίας τότε την αποκαλούσαμε 'Ειρηνευτική Επιχείρηση', ήταν ένας πόλεμος στον οποίο χύθηκε αίμα", πυροδότησε τις αντιδράσεις του Ερντογάν, του Τσαβούσογλου και της τουρκοκυπριακής ηγεσίας κατά του Τουρκοκύπριου ηγέτη», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Οικολόγων και προσθέτει: 

«Απαντώντας και δείχνοντας τον πραγματικό ρόλο της Τουρκίας, ο Πρόεδρος της

Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είπε για τον Μουσταφά Ακιντζί πως "ο θώκος που κάθεται δεν είναι κάτι που ο ίδιος απέκτησε, κερδήθηκε χάρη στην παρέμβαση της Τουρκικής Δημοκρατίας"».

Είναι γνωστό το γεγονός πως τα πάντα στις κατεχόμενες περιοχές του νησιού μας είναι ελεγχόμενα από την Τουρκία και δεν υπάρχει πραγματική «ανεξαρτησία». Με τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου, απλά το επιβεβαιώνουν. Αντιδράσεις όπως αυτή του κ. Ακιντζί σημειώνονται ως θετικές ενέργειες που δεν πρέπει να υποβαθμίζονται.

Είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχουν ανεξάρτητες αρχές στα Κατεχόμενα και ότι όλα είναι κάτω από τον έλεγχο της Τουρκίας και γι’ αυτό τον λόγο η επίλυση του Κυπριακού προβλήματος εδώ και τόσα χρόνια δεν επιτυγχάνεται λόγω της αδιάλλακτης στάσης της Άγκυρας. Δυστυχώς για ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι το κλειδί της λύσης βρίσκεται στην Άγκυρα».
 

Keywords
Τυχαία Θέματα