Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη σειρά-φαινόμενο "Scandal"

Με την αναστάτωση και ταραχή που έχει προκληθεί στους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους στις χώρες ανά το παγκόσμιο, τα φλέγον αυτά ζητήματα έχουν αποκτήσει και τηλεοπτικό ενδιαφέρον.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το πολιτικό θρίλερ «Scandal» από τη δημιουργό της σειράς-φαινόμενο «Grey's Anatomy», Shonda Rhimes.

Κάθε σκηνή στην εν λόγω σειρά, κόβει κυριολεκτικά την ανάσα, καθώς οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη. Οι αδίστακτοι αυτοί χαρακτήρες δεν θα διστάσουν να κάνουν τα πάντα, προκειμένου

να πετύχουν τον στόχο τους.

Αδιαμφισβήτητα, το «Scandal» είναι μια σειρά που ξέρει να κλέβει την παράσταση, ενώ κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού. Παράλληλα, έχει αποκτήσει εκατομμύρια fans ανά το παγκόσμιο.

Το cast της σειράς απαρτίζεται από καταξιωμένους ηθοποιούς, ανάμεσά τους, η Κerry Washington, η οποία ενσαρκώνει εξαίσια τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι των σκανδάλων, μια ομάδα από χαρακτήρες που αυτοαποκαλούνται «gladiators in suits».

Η υπόθεση της σειράς είναι βασισμένη εν μέρει στην πρώτη και δεύτερη θητεία του Αμερικανού προέδρου George W. Bush, καθώς και στη διαχειρίστρια πολιτικών κρίσεων του, Judy Smith. Περιστρέφεται, ωστόσο, γύρω από την επικοινωνιολόγο και image maker Olivia Pope (Kerry Washington), η οποία διαχειρίζεται οποιαδήποτε πολιτική κρίση ξεσπάει στον Τύπο και τα ΜΜΕ - =και ειδικότερα- οτιδήποτε αφορά τον πρόεδρο Fitzgerald Grant.

Το “Scandal”, προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΙΓΜΑ, καθημερινά στις 21:15.

Keywords
Τυχαία Θέματα