Ομόνοια: Διπλή πρόκληση με Απόλλωνα

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας, πιάνοντας δουλειά για το ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου με τον Απόλλωνα, στην ολοκλήρωση του πρώτου μισού των πλέϊ οφ.

Ασφαλώς, το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο μετά τη βαριά ήττα από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι στο χέρι του Κώστα Καϊάφα και των παιχτών του να το αντιστρέψουν και να διεκδικήσουν ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα αποτελεί διπλή πρόκληση για την Ομόνοια.

Από τη μια θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες, κάνοντας επαναφορά από την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ και παράλληλα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα προς την Ευρώπη, μειώνοντας παράλληλα τη διαφορά της από τη Λεμεσιανή ομάδα στους τρεις βαθμούς. Επιπλέον, ο Απόλλωνας αποτελεί τη μια εκ των δύο ομάδων (η άλλη είναι ο ΑΠΟΕΛ), που δεν κατάφερε να κερδίσει φέτος η Ομόνοια και θα έχει στόχο να τα καταφέρει το ερχόμενο Σάββατο.

Συνεπώς, οι επόμενες μέρες στις προπονήσεις κρίνονται πολύ σημαντικές, κυρίως στον τομέα της ψυχολογίας, ώστε η Ομόνοια να παρουσιαστεί όπως πρέπει κόντρα στον Απόλλωνα. Άλλη μια ήττα, θα καταρρακώσει το ηθικό των «πράσινων» για το λόγο αυτό, ο Κώστας Καϊάφας και οι συνεργάτες του άρχισαν να καταστρώνουν τα πλάνα τους, με μοναδικό γνώμονα την επιστροφή στις καλές εμφανίσεις και στις επιτυχίες, γνωρίζοντας και τι μπορεί να δώσει ο νέος προπονητής στον Απόλλωνα.

Στα θετικά για την Ομόνοια, είναι ότι πέρα του παροπλισμένου εδώ και καιρό Ρούμπιο, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα και έτσι δίνεται η ευκαιρία στην τεχνική ηγεσία να δουλέψει με «λυμένα χέρια» το πλάνο, για το μεγάλο ντέρμπι του ερχόμενου Σαββάτου. Ενδεχόμενη νίκη θα την ανεβάσει ξανά και παράλληλα θα βάλει αρκετή πίεση σε Ανόρθωση και ΑΕΚ που θα αγωνίζονται μαζί στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα