Ομόνοια: Ετοιμάζεται για την αναχώρηση (φωτος)

Για την Γεωργία ετοιμάζεται να αναχωρήσει λίγο μετά τις 14:00 (υπάρχει καθυστέρηση) η Ομόνοια. Οι πράσινοι θα αρχίζουν την Πέμπτη τις Ευρωπαϊκές τους διοργανώσεις με αντίπαλο τον Ντιναμό Μπατούμι και στην Γεωργία έχουν σαν στόχο να θέσουν τις βάσεις για πρόκριση στον β’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λίγκ.

Η προπόνηση της Τρίτης (30/6) θα είναι κλειστή για τα ΜΜΕ και το κοινό, ενώ η προπόνηση της Τετάρτης (01/07), που θα πραγματοποιηθεί

στο στάδιο "Davit Abashidze" και θα ξεκινήσει στις 19:00 (20:00 ώρα Γεωργίας), θα είναι ανοικτή μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.

Την Τετάρτη (01/07), στις 18:45 (19:45 ώρα Γεωργίας), ο προπονητής της ομάδας μας, Κώστας Καϊάφας, θα παραθέσει δημοσιογραφική διάσκεψη στο στάδιο που θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Η αποστολή των ποδοσφαιριστών: Γιωργαλλίδης, Παναγή, Μπρανέσκου, Μεντί, Εζέ, Γκουλόν, Ρούνιε, Σκέμπρι, Λομπτζιανίτζε, Κιρμ, Φοφανά, Ράμος, Ποτέ, Μαργκάσα, Δημητρίου, Ρουσιάς, Μουλαζίμης, Παναγιώτου, Οικονομίδης, Ασίς, Σέρινταν, Κατελάρης, Φυλακτού, Σαμμούτης.

Ο Ματίας Πέρεζ θα παραμείνει στην Κύπρο για να ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να φτάσει σε επίπεδα αγωνιστικής ετοιμότητας.

Keywords
Τυχαία Θέματα