Ομόνοια: Ώρα για νίκη στο ΓΣΠ

Δυο μήνες και κάτι έχει να κερδίσει η Ομόνοια μέσα στην έδρα της στον θεσμό του πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν νίκη εντός έδρας οι πράσινοι ήταν την 1η Φεβρουαρίου κόντρα στη Δόξα με 4-2. Από τότε ακολούθησαν άλλα 8 παιχνίδια , τρία εντός έδρας με τους ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα να μετρούν μια ήττα (Απόλλων) και δυο ισοπαλίες με ΑΠΟΕΛ.

Εκτός έδρας τα πήγαν αρκετά καλά αφού από τα οχτώ παιχνίδια κέρδισαν τα τέσσερα. Ωστόσο τώρα ακολουθούν παιχνίδια μόνο στο ΓΣΠ

μέχρι την τελευταία αγωνιστική κόντρα και πάλι στον Απόλλωνα με τους παίκτες του Καϊάφα να ψάχνουν τα δεύτερο τους μεγαλύτερο σερί.

Το πρώτο μεγάλο σερί των πρασίνων ήταν από την 14η αγωνιστική μέχρι την 19η περίοδο στην οποία μέτρησαν πέντε νίκες κόντρα σε Σαλαμίνα, ΑΕΚ, Εθνικό, Δόξα και Αγία Νάπα ενώ ενδιάμεσα έμειναν στην ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Ερμή.

Αυτή τη φορά οι παίκτες προέρχονται από δυο σερί νίκες κόντρα σε Ανόρθωση και Ερμή και κόντρα στον Απόλλωνα θέλουν όχι μόνο να πετύχουν την πρώτη τους νίκη αλλά να διευρύνουν το σερί νικών τους, το οποίο αν φτάσει στις τρεις θα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα