Ομόνοια: Πόσο κοντά είναι οι Φαμπιάνο, Ακιντόλα, Παπουλής;

Οι Χένινγκ Μπεργκ, Μίχαελ Λούφτνερ και Τόμας Χούμποτσαν ανανέωσαν την παραμονή τους στο «Ηλίας Πούλλος» και για την επόμενη περίοδο, οι Κοστέλ Παντίλιμον, Μίκαελ Ορτέγα και Μίκου αποχώρησαν.

Σε ό,τι αφορά το υφιστάμενο ρόστερ οι εκκρεμότητες αφορούν τους Φρανσίς Ουζόχο, Ντέιβιντ Ακιντόλα (αμφότεροι δανεικοί) και Φαμπιάνο (λήξη συμβολαίου). Τα δεδομένα των τριών περιπτώσεων διαφέρουν.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας έχει δεχτεί πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας, ζήτησε προθεσμία λίγων ημερών

για να απαντήσει, αλλά σύμφωνα με τις ενδείξεις κλίνει προς το «ναι». Αν το πει, τότε θα ακολουθήσουν και οι σχετικές υπογραφές, καθώς δεν υφίσταται πλέον και το ερωτηματικό για την κατάστασή του (σ.σ. έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε).

Για τον Νιγηριανό ομόλογό του, το τοπίο είναι θολό, αφού δεν είναι γνωστές οι προθέσεις ούτε του ίδιου του Ουζόχο, ούτε της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής. Καθώς επίκειται και αλλαγή διοίκησης στον ισπανικό σύλλογο, όλα είναι ρευστά και πιθανά.

Για τον Ακιντόλα, αντιθέτως, έχουν γίνει γνωστά κάποια δεδομένα από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος δεν θέλει να επιστρέψει στη Μίντγιλαντ, ούτε όμως και να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός (σ.σ. θα έπρεπε πρώτα να επεκτείνει για τουλάχιστον ένα χρόνο το συμβόλαιό του με τον δανέζικο σύλλογο, καθώς το νυν εκπνέει το καλοκαίρι του 2021). Αν περάσει η γραμμή του Νιγηριανού εξτρέμ, τότε η Ομόνοια θα πρέπει να πληρώσει για να τον κρατήσει, άρα να διαπραγματευτεί μια αποζημίωση με τη Μίντγιλαντ.

Σε ό,τι αφορά τον Φώτη Παπουλή, το «τριφύλλι» δεν είναι αδιάφορο στην προοπτική απόκτησής του, καθώς δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο ρόστερ (σ.σ. έχει αποκτήσει την κυπριακή υπηκοότητα), γνωρίζει άριστα την κυπριακή πραγματικότητα, έχει εμπειρίες και παραστάσεις και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα