Ομόνοια: Τώρα είναι η ώρα…

Να αποδείξει πως μπορεί για κάτι περισσότερο στη φετινή χρονιά.

Η Ομόνοια μπαίνει από αύριο σε ένα δρόμο πολύ δύσκολο με 13 ντέρμπι να περιμένουν και ίσως είναι η ευκαιρία της να αποδείξει πως μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο στη φετινή χρονιά.

Στα προηγούμενα τους παιχνίδια οι πράσινοι δεν ήταν και το απόλυτο φαβορί για τη νίκη ωστόσο μέσα στον αγωνιστικό χώρο έδειχναν να είναι. Άλλωστε το σερί που κατέχουν μετά και την ήττα από την Ανόρθωση στις 14/12 τυχαίο δεν είναι. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Καϊάφα στα τελευταία τους 9 παιχνίδια (τρια στο κύπελλο), μετρούν

8 νίκες και μια ισοπαλία κόντρα στον Ερμή.

Αυτό το στοιχείο θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα ενόψει της συνέχειας και με αυτό θα πορευθεί στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον Απόλλων. Οι παίκτες του Κώστα Καϊάφα είναι σε εκπληκτική αγωνιστική κατάσταση και ανεβασμένοι ψυχολογικά. Κόντρα στον Απόλλωνα θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο για αρκετούς και σημαντικούς λόγους.

Πρώτος είναι το βαθμολογικό. Δεύτερος το πρεστίζ του ντέρμπι, τρίτο να πάρουν «εκδίκηση » για την βαριά ήττα του πρώτου γύρου και τέταρτο να δώσουν χαρά στον κόσμο της ομάδας.

Αναμένεται ότι στις εξέδρας στου ΓΣΠ θα έχει πέραν των 13 χιλιάδων φίλων των πρασίνων για να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας τους. Η προσέλευση του κόσμου τυχαία δεν είναι αφού η ομάδα τους απέδειξε στα τελευταία της παιχνίδια πως μπορεί να κάνει το παραπάνω βήμα και να ζητήσει με αξιώσεις…την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Δύσκολο επιχείρημα ωστόσο πολλά θα εξαρτηθούν από αύριο. Με νίκη είναι μέσα στο κόλπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα