Οριστικό τέλος στις τρεις κατηγορίες της Σκωτίας, ανακηρύχθηκαν πρωταθλήτριες

Οι Σκωτσέζοι τελικά πήραν την οριστική απόφαση για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων στις τρεις κατηγορίες, με την Premiership να είναι η μοναδική κατηγορία σε εκκρεμότητα λόγω της αντίδρασης της Ρέιντζερς και της Χαρτς.

Μετά από μία εβδομάδα εντάσεων, τελικά πάρθηκε η απόφαση για την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων στην Championship, στην League One και στην League Two, με τις Νταντί

Γιουνάιτεντ, Ρέιθ Ρόβερς και Κόουβ Ρέιντζερς να είναι οι πρωταθλητές των τριών κατηγοριών. Απομένει η Premiership όπου εκεί υπάρχει η αντίδραση της Ρέιντζερς αλλά και της Χαρτς, η οποία γλιτώνει τον υποβιβασμό, αν οι ομάδες γίνουν 14. Η απόφαση ισχύει άμεσα, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες θα λάβουν και τα χρήματα τους από την θέση που κατέλαβαν στα πρωταθλήματα τους.

Όσον αφορά την Premiership, ακόμα δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, με την Ρέιντζερς πάντως στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας να μην μπορεί να παρουσιάσει αποδείξεις για... αντικανονικές ενέργειες κατά την διάρκεια της πρώτης ψηφοφορίας, όπου είχε αποφασιστεί η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και η ανάδειξη της Σέλτικ ως Πρωταθλήτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα