Πάφος-Εθνικός: Φαβορί υπάρχει, αλλά μέχρι το πρώτο σφύριγμα!

Η Πάφος υποδέχεται τον Εθνικό Άχνας για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Φαβορί υπάρχει στην αναμέτρηση αλλά αυτό ισχύει μέχρι το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή. Οι Παφίτες διαθέτουν πιο ποιοτικό σύνολο από το προσφυγικό σωματείο, όμως όλα αυτά παίζουν ρόλο μόνο πριν πατήσουν χορτάρι οι ποδοσφαιριστές.

Από την μια η Πάφος προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στην Ανόρθωση και χρειάζεται να σηκώσει άμεσα κεφάλι. Επίσημα οι γαλάζιοι αναφέρουν πως στόχος είναι η εξάδα, άρα τέτοια παιχνίδια επιβάλλεται να τα κερδίζεις, ειδικά στην έδρα σου, αν θέλεις να φτάσεις ψηλά. Το εμπόδιο

μόνο χαμηλό δεν είναι και ο Μίλανιτς δεν βλέπει τον βαθμολογικό πίνακα σε καμία περίπτωση. Υπάρχει εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την σειρά τους πρέπει να αποδείξουν πως μπορούν για το κάτι παραπάνω.

Από την άλλη ο Εθνικός Άχνας την περασμένη αγωνιστική έχασε από την Ομόνοια στο ''Δασάκι''. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και στο τέλος έφτασε στο τρίποντο. Ο Ηλίας Χαραλάμπους γύρισε άμεσα σελίδα, κοίταξε τα λάθη και δούλεψε με τους παίκτες στις προπονήσεις. Άλλωστε στόχος του είναι το βαθμολογικό κέρδος στο ''Στέλιος Κυριακίδης'' και για αυτό θα πάνε όλοι ενωμένοι στην Πάφο. Παίκτες όπως ο Φλοριάν και ο Ασούμπρε θα προσπαθήσουν να πάρουν την ομάδα πάνω τους και όλοι αισιοδοξούν πως θα έρθουν άμεσα και τα αποτελέσματα.

Σέντρα στις 19:00, σε ένα παιχνίδι που περιμένουμε να έχει αρκετό ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα