Παντελιάδης για το αριστερό άκρο

ΟΜΟΝΟΙΑ
Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν χθες την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ελλαδίτη ακραίο αμυντικό

Μετά τον Ισραηλινό μεσοεπιθετικό Αμίρ Αγκάγεφ, η Ομόνοια ανακοίνωσε χθες την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον 28χρονο Ελλαδίτη αριστερό ακραίο αμυντικό Θανάση Παντελιάδη, ο οποίος από το 2014 αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από τη διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων και εάν όλα εξελιχθούν ομαλά, θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές».

Ο Θανάσης Παντελιάδης από το 2007 αγωνίζεται

σε ελληνικές ομάδες, με την τελευταία να είναι ο Αστέρας Τρίπολης, από το 2014.

Γεννήθηκε στις 6 Σεπτεμβρίου του 1987 στην Κατερίνη, διακρίνεται για το ύψος του (1.86) και μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα. Πέραν του αριστερού άκρου της άμυνας, μπορεί να δώσει λύσεις σε ολόκληρο το αριστερό άκρο αφού διακρίνεται και ο χαφ.

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Βέροια, Πιερικό και Εθνικό Κατερίνης, αλλά και στη Σούπερ Λιγκ με τον Πανσερραϊκό, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Αστέρα Τρίπολης. Συνολικά στην καριέρα του μετράει 187 συμμετοχές και επτά τέρματα.

Στον Αστέρα Τρίπολης, πριν από δύο χρόνια είχε ρόλο βασικού και αναπληρωματικού την περίοδο που ολοκληρώθηκε πρόσφατα. Σε δυο σεζόν που οι Αρκάδες έφτασαν να παίξουν μέχρι τους ομίλους του Europa League.

Το 2013-14 έπαιξε σε 27 αγώνες πρωταθλήματος στον Απόλλωνα, το 2014-15, αγωνίστηκε σε 25 αγώνες με τον Αστέρα και το 2015-16 σε 13 αγώνες. Στη σούπερ λιγκ αγωνίστηκε σε άλλους 18 αγώνες με τον Πανσερραϊκό.

Το 2014-15 έπαιξε και στα 12 ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αστέρα, ενώ πέρυσι σε τρία. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στην Τρίπολη ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα αφήσει το ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί εκτός συνόρων.
Αποτελεί προσωπική επιλογή του Νίκου Νταμπίζα, αφού είναι λογικό ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» θα εμπιστευθεί ποδοσφαιριστές που γνωρίζει αρκετά καλά.

«Να δείξω τι αξίζω»
Έτοιμος να αποδείξει την αξία του μέσα στον αγωνιστικό χώρο παρουσιάζεται ο Αμίρ Αγκάγεφ. Ο Ισραηλινός επιθετικός, με δήλωση που έκανε στα Μ.Μ.Ε. της πατρίδας του, ανέφερε: «Είμαι έτοιμος να αποδείξω τι αξίζω στον αγωνιστικό χώρο. Ευχαριστώ την Μπνέι Γεχιούντα και δεν ξεχνώ πόσο πολύ με βοήθησε στην καριέρα μου».

Θετικές ενδείξεις
Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα θέματα των Ασίς και Σκέμπρι. Στην περίπτωση του Πορτογάλου, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε συζητήσεις και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσουν ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με την τιμητική του, που επιθυμεί να γίνει στο τέλος της ερχόμενης περιόδου.

Όσον αφορά στον Σκέμπρι, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και αυτό που απομένει είναι ο Μαλτέζος επιθετικός να αποστείλει υπογραμμένο το συμβόλαιο για να ανακοινωθεί η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα