Παπαδόπουλος: Αφήνουμε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ στον διαγωνισμό τους

Οι πολίτικες διαφωνίες είναι και θεμιτές και αναμενόμενες ειδικά σε μια προεκλογική περίοδο, ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο».

Ωστόσο, σημείωσε, βλέπουμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις έχει ξεφύγει ο πολιτικός διάλογος και κλασικό παράδειγμα είναι οι προσβλητικές αναφορές του Προέδρου της Δημοκρατίας προς το ΑΚΕΛ.

Στην

αρχή, είπε, φάνηκε όταν ανακαλείτο η τοποθέτηση του περί «μηδενικών», ωστόσο η απολογία δεν άντεξε παρά μόνο λίγα 24ωρα.

Ο κ. Ανστασιάδης από Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει μετατραπεί σε Εκπρόσωπο του εκλογικού επιτελείου του ΔΗΣΥ, ανέφερε.

Βιώνουμε καθημερινά, ανέφερε, την προσπάθεια πόλωσης των δύο κομμάτων, ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ, το οποίο κάνουν σε κάθε εκλογές σε μια προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων τους.

Ωστόσο αυτό που πραγματικά βιώνουμε, είπε είναι ένα διαγωνισμό μεταξύ τους στον οποίο προσπαθούν να πείσουν για το ποιος προκάλεσε τα μεγαλύτερα προβλήματα.

Τους αφήνουμε σε αυτό τον διαγωνισμό δεν μας αφορά, σημείωσε, αυτό που λέμε εμείς είναι ότι το ΔΗΚΟ όταν κυβερνούσε ήταν ωφέλιμο για τον τόπο, όταν είναι αντιπολίτευση είναι υπεύθυνο, τόνισε.

Όσον αφορά το στοίχημα του ΔΗΚΟ για τις Ευρωεκλογές, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως το κόμμα του ζητά την ενίσχυση του κόσμου, για να συνεχίσει να έχει ρυθμιστικό ρόλο τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Τόνισε, ότι η αποχή θα παίξει μεγάλο ρόλο στις Ευρωεκλογές καθώς φαίνεται ότι θα είναι σε υψηλά επίπεδα.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει ανεξαρτήτως εάν υποστηρίζει το ΔΗΚΟ ή άλλο κόμμα.

Η λύση δεν είναι η απουσία, σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα