Πέθανε ο Βραζιλιάνος «Hulk» - Έκανε ενέσεις λαδιού για να «φουσκώσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βαλντίρ Σεγκάτο, γνωστός και ως Βραζιλιάνος "Hulk" έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών στα τέλη Ιουλίου, προκαλώντας θλίψη στους θαυμαστές του.

Προκειμένου να δημιουργήσει τα τεράστια μπράτσα του, ο ίδιος έκανε ενέσεις λαδιού και άλλων ουσιών, ενώ ζούσε απομονωμένος στην περιοχή του Ριμπεϊράο Πρέτο στην πολιτεία του Σάο Πάουλο.

Παρά τη μοναχική ζωή, ο ίδιος διατηρούσε περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok και σε άλλα social media όπου επεδείκνυε

το σώμα του.

Ο δημοφιλής bodybuilder έκανε τις ενέσεις λαδιού επί σειρά ετών, παρόλο που οι γιατροί του τον είχαν προειδοποιήσει ότι κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Εκτός από τους δικέφαλους, ήθελε να αυξήσει το στήθος και τους ραχιαίους του. Όπως μεταδίδει η nypost, ο Βραζιλιάνος είχε βάλει στόχο να γίνει σαν τον Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ, ενώ θαύμαζε φανταστικούς χαρακτήρες όπως ο Hulk.

Πριν από έξι χρόνια, οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι κινδύνευε με ακρωτηριασμό ή μόνιμη νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση, εάν συνέχιζε να κάνει τις ενέσεις λαδιού. Όμως, ο Σεγκάτο απολάμβανε τη δημοσιότητα που είχε πάρει και ήθελε να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη.

Όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του, ο Σεγκάτο ξύπνησε το πρωί της 26ης Ιουλίου με δύσπνοια και ζήτησε βοήθεια. Τον μετέφερε ένας γείτονάς του στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ότι έπαθε καρδιακή προσβολή. Σύμφωνα με τις αρχές του Ριμπεϊράο Πρέτο ο θάνατός του προκλήθηκε από φυσικά αίτια.
 

Πηγή: News247 

Keywords
Τυχαία Θέματα