Πετράκης: "Έχουμε πίστη στην ομάδα μας"

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος, αλλά δεν κέρδισε, δήλωσε στην διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία με την Ανόρθωση ο Γιάννης Πετράκης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός τόνισε ότι έχει πίστη στην ομάδα του και εξέφρασε την σιγουριά του πως "στο τέλος θα μας αποδοθεί απλόχερα αυτό που κυνηγάμε". 

Όλα όσα είπε ο προπονητής των γηπεδούχων:

«Θα ήθελα να πω μπράβο σε αυτούς που έπαιξαν. Ελέγξαμε το παιχνίδι, παίζαμε μια καλή ομάδα και αυτό νομίζω το έχει καταθέσει η Ανόρθωση. Κάναμε φάσεις, και πολλές προϋποθέσεις που δεν έγιναν ευκαιρίες.

Παρόλα αυτά, γίναμε επικίνδυνοι με πολλούς

τρόπους και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Από την μια μεριά μας βοήθησε η τύχη με το γκολ στο τελευταίο λεπτό, αλλά κατά κάποιο τρόπο μας αποδόθηκε αυτό που ψάχναμε όλο το ματς. Ξέρετε πώς είναι το ποδόσφαιρο. Ήμασταν καλύτεροι και δεν κερδίσαμε.

Έχουμε πίστη στην ομάδα μας, δεν ξεχνάμε πως πάντα υπάρχει και η ποιότητα του αντιπάλου που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει καλή άμυνα κάναμε πολλές τελικές. Έχω εμπιστοσύνη στην ποιότητα των παικτών που παίζουν στην επιθετική γραμμή και είμαι σίγουρος πως στο τέλος θα μας αποδοθεί απλόχερα αυτό που κυνηγάμε. Η μπάλα δεν αποδίδει πάντα το δίκαιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα