Πορτογαλία-Σκόπια και Πολωνία-Σουηδία για μία θέση στο Μουντιάλ

Τρία εισιτήρια απομένουν από την ευρωπαϊκή ζώνη για το Μουντιάλ του Κατάρ, με τις Πορτογαλία - Β. Μακεδονία και Πολωνία - Σουηδία να μάχονται απόψε για τα δύο απο αυτά.

Μπορεί να κάνει ξανά την υπέρβαση η Βόρεια Μακεδονία, όπως όταν απέκλεισε την Ιταλία; Η Πορτογαλία του Κριστιάνο θα περάσει τελικά στο Μουντιάλ; Η Πολωνία του Λεβαντόφσκι ή η Σουηδία του Ιμπραΐμοβιτς θα πάρουν το εισιτήριο για το Κατάρ; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που αναμένεται να απαντηθούν απόψε.

Η Πορτογαλία υποδέχεται

την Β. Μακεδονία στο Dragao με τον νικητή της αναμέτρησης να παίρνει το εισιτήριο για το Μουντιάλ στο Κατάρ. Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο φαντάζει το φαβορί στο ματς, ωστόσο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει την αντίπαλό της, όπου με γκολ στις καθυστερήσεις «πέταξε» εκτός Μουντιάλ την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία, πριν λίγες μέρες.  

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Πολωνία υποδέχεται στο Χορζόφ τη Σουηδία στον τελικό των μπαράζ του δικού τους γκρουπ. Η Σουηδία απέκλεισε την Τσεχία στην παράταση για να φτάσει εδώ, ενώ από την άλλη οι Πολωνοί πέρασαν άνευ αγώνα, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν τη Ρωσία, η οποία ωστόσο μετά τον πόλεμο αποβλήθηκε από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλα τα παιχνίδια θα αρχίσουν στις 21:45 και θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από τα κανάλια της Cytavision.

Υπενθυμίζεται ότι οι δέκα ομάδες της ευρωπαϊκής ζώνης, που ήδη έχουν προκριθεί απευθείας στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ είναι οι εξής: Γερμανία, Δανία, Γαλλία, Βέλγιο, Κροατία, Ισπανία, Σερβία, Αγγλία, Ελβετία, Ολλανδία.

* Το τρίτο εισιτήριο θα κριθεί μέσα στο καλοκαίρι, με την Ουαλία, η οποία απέκλεισε την Αυστρία, να περιμένει στον τελικό τον νικητή του ζευγαριού Ουκρανία - Σκωτία, καθώς η συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν διεξήχθη λόγω του πολέμου στην Ουκρανία

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πορτογαλία#45Σκόπια, Πολωνία#45Σουηδία, Μουντιάλ,portogalia#45skopia, polonia#45souidia, mountial