Σάλαϊ: «Μπορώ να παίξω υπέροχους αγώνες»

Δηλώσεις του Ρόλαντ Σάλαι φιλοξενούνται στην ουγγρική ιστοσελίδα http://www.nemzetisport.hu. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ μίλησε για την ομάδα του, τον Γιώργο Δώνη, την προσαρμογή στην Κύπρο και για την Εθνική του.

Πως είναι το κλίμα στην Εθνική ομάδα μετά και την ήττα από το Λουξεμβούργο
«Φυσικά δεν είναι πολύ καλό. Μια ήττα κλονίζει πάντα τους ανθρώπους. Αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε γρήγορα την

αποτυχία. Την Τρίτη είναι ένας ακόμα αγώνας που μας περιμένει. Κλείνουμε την χρονιά με το παιχνίδι απέναντι στην Κόστα Ρίκα. Πρέπει να προχωρήσουμε πέρα από την ήττα στο Λουξεμβούργο. Παρόλο που δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνουμε».

Αν είναι αγαπητός στην Κύπρο
«'Όταν βγήκα έξω, ήμουν πολύ ευπρόσδεκτος. Οι συμπαίκτες μου και οι οπαδοί ανυπομονούσαν να με βοηθήσουν, κάτι που με βοήθησε πολύ. Μου άρεσε πραγματικά. Μπορώ να παίξω υπέροχους αγώνες με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ».

Αν έχει βελτιωθεί
«Νομίζω έχω γίνει καλύτερος παίκτης. Έχουμε την ευκαιρία να παίζουμε με ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, είναι μια απίστευτη εμπειρία. Ελπίζω να μπορώ κάποτε να παίξω ποδόσφαιρο σε τέτοιες καταπληκτικές ομάδες, σε τόσο καταπληκτικά γήπεδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι η δουλειά μου αποδίδει. Θέλω να κάνω πολλά στο ποδόσφαιρο».

Που ζει στην Κύπρο
«'Έχω νοικιάσει ένα σπίτι κοντά στο προπονητικό κέντρο. Ζω με τη φίλη μου στην Κύπρο, αισθανόμαστε πολύ καλά. Μπορώ να πω ότι είμαστε στο σωστό μέρος. Είμαι σε μια ομάδα που είναι η καλύτερη για την ανάπτυξη μου. Αυτό είναι το πιο τέλειο βήμα στην καριέρα μου».

Σε ποιες θέσεις αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ
«Μπορώ να αγωνιστώ παντού στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για έναν επιθετικό. Στον προπονητή αρέσουν οι νεαροί παίκτες, με εμπιστεύεται, με βοηθάει πολύ. Μου λέει ειλικρινά τι έκανα λάθος, για το πότε ήμουν καλός, μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν. Η εμπιστοσύνη σημαίνει πολλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα