Σαν σήμερα η Λέστερ έκανε την μεταγραφή του αιώνα!

Πριν από ακριβώς 9 χρόνια η Λέστερ ξόδεψε το καλύτερο ένα εκατομμύριο λίρες στην ιστορία της «ψαρεύοντας» από την Conference τον Τζέιμι Βάρντι.

Ακόμα και για την Αγγλία το ένα εκατομμύριο ευρώ για παίκτη από την Conference League ακουγόταν ως υπερβολή. Η Λέστερ όμως ήταν σίγουρη. Είχε εντοπίσει τον νεαρό επιθετικό της Φλίτγουντ να πετυχαίνει 34 γκολ σε 42 παιχνίδια την σεζόν 2011-12 και έκρινε ότι ο 25χρονος επιθετικός, που δεν είχε παίξει

ποτέ του σε επαγγελματικό επίπεδο, μπορούσε να αποδειχθεί μεταγραφή value for money.

Έπειτα από 9 χρόνια η μεταγραφή του Τζέιμι Βάρντι είναι ο ορισμός του value for money. O Άγγλος επιθετικός σηματοδότησε την εποχή του, κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο με την Λέστερ, έγινε διεθνής, και μετρά 145 γκολ σε 350 επίσημα παιχνίδια με την φανέλα της, αποτελώντας έναν από τους θρύλους του συλλόγου.

Σε αυτά τα 9 χρόνια, ο Βάρντι έμεινε μόνο δύο με μονοψήφιο αριθμό γκολ, έμεινε πιστός στην ομάδα που τον έβγαλε από την αφάνεια και συνέχισε να αποτελεί το απόλυτο παράδειγμα για όλους τους παίκτες που θέλουν να βγουν από την ανωνυμία των μικρών κατηγοριών.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα