Σε διαδικτυακή συνάντηση με Επίτροπο Κυριακίδου συμμετείχε η Ελένη Σταύρου

Η βουλευτής Ελένη Σταύρου, Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, συμμετείχε σε διαδικτυακή συνάντηση των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) με την Ευρωπαία Επίτροπο για την Υγεία και Ασφάλεια Τροφίμων κα Στέλλα Κυριακίδου, με αντικείμενο συζήτησης την οικοδόμηση μια ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας.

Σύμφωνα με ανακοινωθέν της Βουλής, σε παρέμβασή της κατά τη συζήτηση, η κα Σταύρου αναφέρθηκε στον μεγάλο αντίκτυπο

της πανδημίας Covid-19, ειδικότερα στους τομείς της υγείας και της οικονομίας, ο οποίος, όπως επεσήμανε, κατέδειξε την αδυναμία των κρατών μελών της ΕΕ να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τις συνέπειες της πανδημίας στον τομέα της υγείας.

Η κα Σταύρου τόνισε ότι η οικοδόμηση μιας ισχυρής Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας είναι καίριας σημασίας για την αντιμετώπιση της παρούσας κρίσης, αλλά και για την πρόληψη και αντιμετώπιση μελλοντικών προκλήσεων, χαιρετίζοντας τους στόχους που τέθηκαν στο πλαίσιο αυτό.

Εξάλλου, η Κύπρια βουλευτής είχε την ευκαιρία να υποβάλει ερωτήματα στην κα Κυριακίδου όσον αφορά στην ασφάλεια και διαθεσιμότητα των εγκεκριμένων εμβολίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Επίτροπο Κυριακίδου, Ελένη Σταύρου,epitropo kyriakidou, eleni stavrou