Σιζόπουλος: Μου κατέστρεψαν τ’όχημα το 2010-Πολιτικά κίνητρα

«Τα τελευταία χρόνια και ειδικά από την εποχή που ανέλαβα Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, διαπιστώνεται συστηματική προσπάθεια για προσωπική μου απαξίωση και αποδόμηση της αξιοπιστίας μου», κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ σήμερα το πρωί.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος προχώρησε ένα βήμα περαιτέρω, αποκαλύπτοντας:

«Παλαιότερα, πέραν των απειλητικών επιστολών που έλαβα, αποκαλύπτω ότι τον Νοέμβριο ή Δεκέμβριο του 2010, καταστράφηκε προσωπική

μου περιουσία. Μου κατέστρεψαν τ’ όχημά μου, ενώ ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης που διαμένω», είπε και πρόσθεσε:

«Ζήτησα τότε να μην δημοσιοποιηθεί το θέμα. Δεν έχω υποψίες για το ποιοι κρύβονται πίσω από την υπόθεση, ούτε βρέθηκε η άκρη του νήματος από την αστυνομία. Εντούτοις, είμαι σίγουρος ότι τα κίνητρα ήταν καθαρά πολιτικά», τόνισε.

Ο κ. Σιζόπουλος κατηγόρησε την πολιτεία ότι τότε δεν έλαβε τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας για το πρόσωπό του, κάτι που αναγκάστηκε να πράξει ο ίδιος.

Ο Μαρίνος Σιζόπουλος κατηγόρησε, επίσης, την Πολιτεία για τον χειρισμό της υπόθεσης με τις τ/κ περιουσίες και ειδικότερα τις καταγγελίες Φαίδωνος, γιατί δεν διέταξε αυτεπάγγελτη δίωξη κατά των καταγγελλόντων.

«Από τη στιγμή που οι καταγγελίες δεν επιβεβαιώνονται, η Πολιτεία όφειλε να διατάξει αυτεπάγγελτη δίωξη και να φέρει τους καταγγέλλοντες προ των ευθυνών τους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Το Υπουργείο Εσωτερικών, με την ανακοίνωσή του, επιβεβαιώνει τη συστηματική προσπάθεια συκοφαντικής δυσφήμισης του.

Χθες, Μαρίνος Σιζόπουλος και Φαίδωνας Φαίδωνος αντάλλαξαν βαριές κατηγορίες στο Μεσημέρι και Κάτι του ΣΙΓΜΑ.

Η κόντρα ανάμεσα στους δυο άντρες ξεκίνησε όταν ο δήμαρχος Πάφου, το βράδυ της Δευτέρας (28/5), ισχυρίστηκε ότι ο κ. Σιζόπουλος προέβη σε ευνοϊκή παρέμβαση, ώστε γνωστός ζωγράφος που κατοικεί στην πόλη να παρουσιάζεται ως θέσμιος ενοικιαστής ενός τουρκοκυπριακού υποστατικού, χωρίς να είναι δικαιούχος και πρόσφυγας.

Keywords
Τυχαία Θέματα