«Σωστό το πέναλτι, η Ομόνοια τα προβλήματα»!

Υπήρχε ανατροπή και σωστά δόθηκε το πέναλτι της ισοφάρισης, όσο για τις εντάσεις τις δημιουργεί η Ομόνοια.

Αυτά και όχι μόνο είπε ο Σάββας Πηλακούτας στον Super Sport fm. Έρχεται ο Κβιλιτάϊα.

Αναλυτικά:

Ντέρμπι με Ομόνοια: «Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα και σφράγισε την υπεροχή της με το γκολ. Εμείς ισορροπήσαμε στην συνέχεια και ισοφαρίσαμε με

το πέναλτι. Στο β΄ μέρος μετά από αλλαγές προσώπων και άλλα στο γήπεδο ήμασταν εμφανώς βελτιωμένοι. Οι ευκαιρίες μας ήρθαν στο τελευταίο 10λεπτο και μας αφήνει γλυκόπικρη γεύση το τελικό αποτέλεσμα».

Δύσκολο πρόγραμμα: «Για όλους είναι δύσκολο το πρόγραμμα. Μετά την Ομόνοια, τώρα ο Απόλλωνας και μετά το Ευρωπαϊκό παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να προγραμματιστούμε σωστά για να είμαστε έτοιμοι σε κάθε παιχνίδι που ακολουθεί».

Πέναλτι: «Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας χρησιμοποίησε τον αγκώνα του, ανέτρεψε τον Καλτσά και μας δόθηκε το πέναλτι. Μέσα από την επαναληπτική προβολή φαίνεται το χέρι του Λανγκ να ανατρέπει τον ποδοσφαιριστή μας. Είδα το χέρι του στο λαιμό του».

Το ματς «Τα ντέρμπι ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες κάπως έτσι κυλούν, η κάθε μία έχει τα καλά της διαστήματα. Η Ομόνοια είναι πολύ καλή ομάδα και το έδειξε. Δεν συνηθίζω να μπαίνω σε ανάλυση σε βάθος του αγωνιστικού κομματιού».

Περιστατικό με Χαμπουλλά και Γρηγόρη: «Η Ανόρθωση δια του προέδρου της θα προβεί σε καταγγελία του περιστατικού. Ήδη το βίντεο βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας. Την ίδια στιγμή η ομάδα μας θα προβεί και σε ενέργειες προς την ομοσπονδία για την συμπεριφορά της Ομόνοιας η οποία προκαλεί ένταση στο περιβάλλον κάθε διαιτητή που ορίζεται. Αυτό δημιουργεί επιπλέον πίεση πριν από ένα ντέρμπι και φέρει περαιτέρω ένταση».

Ενίσχυση: «Συμφωνήσαμε και με τον Κβιλιτάϊα ο οποίος θα έρθει στην Κύπρο τις επόμενες ώρες. Υπάρχει η δυσκολία με την πανδημία και τις διαδικασίες. Με αυτή την κίνηση ολοκληρώνεται το ρόστερ της ομάδας μας για τον κατάλογο α΄. Προτάθηκαν διάφοροι ποδοσφαιριστές για τον κατάλογο α΄ αλλά δεν θα γίνει μεταγραφή για χάριν της μεταγραφής».

Keywords
Τυχαία Θέματα