Σπάει τη σιωπή του και ανοίγει χαρτιά για Προεδρικές ο Νίκος Χριστοδουλίδης

Σε δήλωση αναμένεται να προβεί σήμερα το πρωί της Κυριακής ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Χριστοδουλίδης

Σύμφωνα με ανακοίνωση η οποία εκδόθηκε αργά του βράδυ του Σαββάτου, ο κ. Χριστοδουλίδης θα προβεί σε δήλωση στους δημοσιογράφους στις 11:30 το πρωί. 

Ο Υπουργός αναμένεται να σπάσει τη σιωπή του και να απαντήσει στην πρόσκληση-πρόκληση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου. 

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου την περασμένη Παρασκευή, κάλεσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη να υποβάλει την υποψηφιότητά του την Δευτέρα και αφού γίνει αυτό, τότε να γίνουν εσωκομματικές εκλογές

για την Προεδρία του κόμματος αφού ο ίδιος δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί από την Προεδρία. 

Αναφέροντας ότι στόχος του είναι να αποφύγει το ενδεχόμενο διάσπασης του κόμματος, ο κ. Νεοφύτου πρότεινε στον Νίκο Χριστοδουλίδη να ακολουθήσουν την συμβουλή του Γλαύκου Κληρίδη, ότι η κάλπη είναι η καλύτερη και σωστή δημοσκόπηση.

Πρότεινε σε περίπτωση που την Δευτέρα καταθέσει την υποψηφιότητά του εντός του ΔΗΣΥ ο Νίκος Χριστοδουλίδης, να ανοίξει η διαδικασία για το σύνολο των 51.000 μελών του κόμματος, προκηρύσσοντας έκτακτη εκλογική συνέλευση και ο νικητής να είναι και Πρόεδρος του κόμματος και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας για το 2023.

Διαβάστε επίσης

Πρόκληση Αβέρωφ σε Νίκο: Πάμε στην κάλπη για Προεδρικές και ηγεσία ΔΗΣΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα