«Στέλνουμε ένα δυνατό μήνυμα προς την ΚΟΠ» (ηχητικό)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Ομόνοιας, Λάκης Πολυκάρπου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο σχολιάζοντας την χθεσινή ανακοίνωση του σωματείου. Στέλνουμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα στην ΚΟΠ που είναι υπεύθυνη για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος, τόνισε ο κ. Πολυκάρπου


Για την χθεσινή ανακοίνωση: «Εξετάζοντας τα όσα έγιναν την τελευταία αγωνιστική, θεωρήσαμε ότι έπρεπε να τοποθετηθούμε με αυτό τον τρόπο
Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο
Θα πρέπει να διαφοροποιηθεί το σκηνικό και να ελπίζουμε

σε καλύτερες μέρες
Δεν πάει άλλο
Στέλνουμε ένα πολύ δυνατό μήνυμα προς την ΚΟΠ που είναι η υπεύθυνη για την διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Πρέπει να βρούμε λύσεις και να αλλάξουμε οτιδήποτε μας δημιουργεί προβλήματα»

Για το Fair Play: «Το αναζητούμε και δεν προσφέρεται»
Ξένοι διαιτητές: Το είχαμε ξαναζητήσει. Με βάση τα όσα είδαμε δεν αφήνουν άλλα περιθώρια από το να βρούμε άλλες λύσεις. Όλοι αναγνωρίζουν ότι αυτή την στιγμή δεν έχει ξεκαθαρίσει η έξοδος στην Ευρώπη. Έρχονται πολλοί κρίσιμοι αγώνες στη συνέχεια. Κάτι πρέπει να γίνει στο χώρο της διαιτησίας.
Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουμε πληροφορηθεί. Το είχαμε θίξει και παλαιότερα αυτό το θέμα. Αυτή την στιγμή είναι να ενεργήσουμε και να εξασφαλίσουμε ότι οι επόμενοι αγώνες θα διεξαχθούν με βάση την αρχή του fair play.

Πιστεύουμε ότι και άλλα σωματεία θα στηρίξουν την πρόταση για ξένους διαιτητές.
Αν θα καταγγελθεί ο κ. Χριστοδούλου: «Έχει αποφασιστεί ότι θα καταγγελθεί ο διαιτητής»
Για το αγωνιστικό: «Τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για την έξοδο μας στην Ευρώπη. Παρά την πικρία που νιώθουμε, έχουμε τις δυνάμεις να τα δώσουμε όλα και να περάσουμε νικηφόρα από όλους τους αγώνες. Παρόλο που αγωνιστήκαμε με 10 ποδοσφαιριστές, καταφέραμε να ανατρέψουμε το σκορ και ανεξάρτητα από την ήττα, είμαστε οι ηθικοί νικητές του αγώνα αυτού. Θα αντλήσουμε τις δυνάμεις και να πετύχουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα