Στένεψαν τα περιθώρια, στέρεψαν τα άλλοθι

Η δική της ισοπαλία στην Αρένα (23η αγωνιστική) και οι νίκες των Απόλλωνα και Ομόνοια (24η αγωνιστική) έχουν μετατρέψει σε μονόδρομο για την Ανόρθωση την επικράτηση στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο Τιμούρ Κετσπάγια διατρανώνει σε κάθε ευκαιρία πως στο τρέχον πρωτάθλημα κάθε βαθμός είναι κέρδος, ωστόσο με τα νυν δεδομένα κάθε αποτέλεσμα πλην νίκης θα είναι χαμένοι βαθμοί που θα απειλούν να… εκτροχιάσουν την «Κυρία» στην κούρσα για τον τίτλο.

Μετά την ήττα (με ανατροπή) από τον Απόλλωνα (2-3) η Ανόρθωση

έπαιξε ξεκάθαρα για να μη (δεχτεί γκολ και) χάσει κόντρα σε ΑΠΟΕΛ (0-0) και ΑΕΚ (0-0), απέναντι στην ΑΕΛ ωστόσο δεν υπάρχουν ούτε τα βαθμολογικά περιθώρια ούτε τα όποια λάθη, για να μην επιδιωχθεί η νίκη.

Αν έλθει, θα είναι η ένατη συναπτή (μετά το 1-3 από τον Απόλλωνα στις 20 Σεπτεμβρίου) και θα σηματοδοτήσει την καλύτερη επίδοσή της από την περίοδο 1999/00, όταν υπό τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς είχε πανηγυρίσει ξανά οκτώ συναπτές εντός έδρας επιτυχίες.

Στο κυνήγι των τριών βαθμών ο Κετσπάγια μπορεί να ποντάρει σε όλους τους παίκτες του και έχει έλθει πλέον το πλήρωμα του χρόνου, προκειμένου -μετά τη σταθεροποίηση στα μετόπισθεν (τόσο με τριάδα όσο και με τετράδα στην άμυνα)- να φανερώσει και το αντίστοιχο πλάνο του για το δημιουργικό-παραγωγικό κομμάτι.

Σε αυτό αναμένεται πως πρωταγωνιστικό ρόλο, πλην του σκόρερ Κβιλιτάια, θα έχουν και οι Οκριασβίλι και Μίχα. Ο Γεωργιανός -επανέκαμψε έπειτα από τρίμηνη απουσία λόγω τραυματισμού- στο τελευταίο δεκάλεπτο του ντέρμπι στην Αρένα, ενώ ο Ισραηλινός αναμένεται πιο φρέσκος μετά το… διάλειμμα που πήρε κόντρα στην ΑΕΚ.

Στην Αρένα φανερώθηκε τι Ανόρθωση έχει στο μυαλό του ο Τιμούρ Κετσπάγια
Keywords
Τυχαία Θέματα