Στη Μόσχα δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός

Με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Μόσχα κάνει τζάμπολ η προημιτελική φάση της Ευρωλίγκας

Οι “πράσινοι” ολοκλήρωσαν με 2 ήττες το TOP 16, ωστόσο εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα playoffs. Βέβαια, τα συγκεκριμένα αποτελέσματα τους… έστειλαν πάνω στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία θ’ αντιμετωπίσουν με μειονέκτημα έδρας, δηλαδή όπως και πέρυσι…

Οι πιθανότητες δεν είναι

με το μέρος του Παναθηναϊκού, αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς κι οι παίκτες, ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση να μην παλέψουν για το break. Η πρώτη τους ευκαιρία είναι απόψε (20:00/ΝΕΡΙΤ) και θ’ ακολουθήσει ακόμα μία την προσεχή Πέμπτη (16/4).

Αγωνιστικά, στην Αθήνα έμειναν οι Μποχωρίδης, Κόνιαρης, Διαμαντάκος, Λαουάλ, ενώ από την άλλη, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν μπορεί να υπολογίζει στον Βιτάλι Φριντζόν. Το ξαφνικό πρόβλημα που προέκυψε στον Παναθηναϊκό ακούει στο όνομα… Μάρκους Σλότερ. Ο Αμερικανός τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση κι είναι αμφίβολος για το πρώτο παιχνίδι της σειράς.

ΤΣΣΚΑ δείχνει να υπερτερεί, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα παλέψουμε και ότι δεν έχουμε τις πιθανότητές μας. Υπό τις συνθήκες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή θα είμαστε ικανοποιημένοι αν στο τέλος της σειράς σε δύο εβδομάδες θα έχουμε προκριθεί στο Final 4! Δεν μας ενδιαφέρει αν θα πάρουμε νίκη στη Μόσχα. Αν θα γυρίσουμε με 2-0 ή με 0-2 ή αν θα προκριθούμε στο πέμπτο παιχνίδι. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προκριθούμε στο Final 4. Αυτό είναι το βασικό", ανέφερε ο Νίκος Παππάς.

"Έχουμε παρακολουθήσει σχεδόν όλες τις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στο ΤΟΡ 16 και μερικές στην κανονική περίοδο. Αναμφίβολα είναι πολύ καλή ομάδα, πολύ ανταγωνιστική, με εμπειρία και παίκτες με συμμετοχές σε Final Four και τίτλους. Θα 'ναι δύσκολη σειρά. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην πρώτη αναμέτρηση. Δεν υπάρχει χώρος για διάφορα συναισθήματα, αλλά πειθαρχία και κίνητρο. Χρειαζόμαστε τον κόσμο μας. Ξέρω πως εκείνη την ημέρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν έχει κι άλλες δραστηριότητες, επομένως δε χωράνε δικαιολογίες, χρειαζόμαστε τη στήριξη όλων", ήταν τα λόγια του Δημήτρη Ιτούδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα