Στη Ρεάλ Ντοναρούμα και Εμπαπέ αν τους θέλει ο Ζιντάν

Παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να είναι τη νέα σεζόν οι Κιλιάν Εμπαπέ και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, αρκεί να πει το «ναι» ο Ζινεντίν Ζιντάν.



Λεφτά υπάρχουν στα ταμεία της «βασίλισσας» και θα χρησιμοποιούν για να αποκτηθούν δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αν φυσικά τους θέλει στην ομάδα ο Γάλλος τεχνικός.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Marca», η Ρεάλ προτίθεται να κινηθεί για να κάνει δικούς της τον νεαρό τερματοφύλακα της

Μίλαν, αλλά και τον 18χρονο επιθετικό της Μονακό, αν ο «Ζιζού» κρίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα.

Θεωρείται δεδομένο ότι οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στο... στόχαστρο των Μαδριλένων, ο Εμπαπέ, μάλιστα, είχε δηλώσει πριν από μερικές ημέρες στην ίδια εφημερίδα ότι αν φύγει από τους Μονεγάσκους, θα το κάνει μόνο για να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ, ενώ και ο μάνατζερ του Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, τονίζει ότι η «βασίλισσα» είναι εξαιρετική προοπτική για τον πελάτη του.

Πολλά θα κριθούν στη συνάντηση που θα έχουν τις προσεχείς ημέρες ο Ζιντάν και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ. Εκεί θα τεθούν επί τάπητος τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας και ο Γάλλος προπονητής θα... φανερώσει τις επιθυμίες του για παίκτες που θέλει να αποκτηθούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα