Στο πλευρό του Ντε Χέα ο Μάτα

Παρά τα όσα συνέβησαν με το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χουάν Μάτα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι τίποτα δεν άλλαξε και ο συμπατριώτης του θα πραγματοποιήσει μία ακόμα καλή σεζόν.

Ποιο... απλοϊκό απ' ότι θεωρείται, παρουσίασε το «μετά» της ανεπιτυχούς ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Νταβίντ Ντε Χέα στη Ρεάλ, ο Χουάν Μάτα.

Ο συμπατριώτης και συμπαίκτης του Ισπανού κίπερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως ο 24χρονος δεν αναμένεται να έχει κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά

του, την ώρα που κάτι ανάλογο περιμένει και από κόσμο, προπονητή και σύλλογο.

«Μίλησα πολύ μαζί του. Υπήρξαν ταραχώδης και αγχωτικές μέρες, αλλά είναι τόσο ήσυχος και συγκροτημένος άνθρωπος, τίποτα δεν αλλάζει. Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ντέιβιντ ήταν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας. Οι αποκρούσεις του μας έδωσαν πολλούς βαθμούς. Δεν έχω αμφιβολία ότι θα είναι και φέτος μία πολύ καλή χρονιά», ανέφερε αρχικά.

«Δεν νομίζω ότι θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα με τον σύλλογο, τον προπονητή ή τους οπαδούς. Αυτό αντιλαμβάνομαι. Οι οπαδοί των αγαπούν πολύ και χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον σύλλογο και τον προπονητή», σημείωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα