Στρατηγική εταιρική συνεργασία Xplor Solutions με SugarCRM

Η Xplor Solutions, πάροχος συμβουλευτικών υπηρεσιών και υπηρεσιών υλοποίησης CRM συστημάτων, ανακοινώνει σήμερα μια νέα στρατηγική εταιρική συνεργασία με την SugarCRM. Μέσα από τη συνεργασία αυτή η SugarCRM επεκτείνει το δίκτυό των μεταπωλητών της στην Κύπρο. Η SugarCRM, με έδρα τη Silicon Valley, είναι γνωστή για τις λύσεις

που παρέχει σε επιχειρήσεις ώστε να δημιουργήσουν εξαιρετικές σχέσεις με τους πελάτες τους, μέσω της πιο πρωτοποριακής, ευέλικτης και προσιτής λύσης CRM στην αγορά.

Ως αποτέλεσμα αυτής της συμφωνίας, η πλατφόρμα CRM της SugarCRM θα επιτρέψει στην Xplor Solutions την διανομή ισχυρών λύσεων CRM για τις τοπικές επιχειρήσεις που επενδύουν στη διαχείριση του κύκλου ζωής του πελάτη και σε αυτοματισμούς σε διάφορους κλάδους. Αξιοποιώντας μια από τα πιο ευέλικτες πλατφόρμες CRM της βιομηχανίας, και χρησιμοποιώντας έξυπνες τεχνολογίες, οι πελάτες της Xplor Solutions θα μπορούν τώρα να αποκτήσουν και να διατηρήσουν τους πελάτες τους πιο αποτελεσματικά, συνειδητοποιώντας παράλληλα την υψηλότερη απόδοση των επιχειρηματικών διαδικασιών και της επιχειρησιακής αποτελεσματικότητας μέσα από αυτοματισμούς ενορχηστρωμένους σε μια ενιαία πλατφόρμα.

Ο κ. Παναγιώτης Παναγίδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης στην Xplor Solutions, σχολιάζει:

"Η συνεργασία με την SugarCRM ταιριάζει απόλυτα με τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η Xplor Solutions. Με απαράμιλλη ευελιξία και ισχυρά out-of-the-box χαρακτηριστικά, η Xplor Solutions και οι εφαρμογές της SugarCRM θα φέρουν σε επαφή ευφυείς τεχνολογίες και χρήστες επιτυγχάνοντας τον εξορθολογισμό, την ενορχήστρωση και την αυτοματοποίηση στρατηγικών πωλήσεων, το μάρκετινγκ, την εξυπηρέτηση των πελατών και των γραφειακών διαδικασιών.

Από έξυπνα πακέτα που ανιχνεύουν αυτόματα και αποτρέπουν την πρόληψη του ξεπλύματος χρήματος και τις δυνατότητες χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (Anti Money Laundering modules) και τις αυτοματοποιημένες λύσεις κατανομής και διαχείρισης προοπτικών πωλήσεων, οι ευέλικτες και προσαρμόσιμες λύσεις που προσφέρουμε μέσω του Sugar, θα σας καθοδηγήσουν στην αντιμετώπιση όλων των πτυχών και προκλήσεων των πελατειακών σας σχέσεων, δίνοντας σας τη δυνατότητα να ελέγξετε και να μετατρέψετε τις προοπτικές πωλήσεων σε υγιείς και κερδοφόρες σχέσεις με τους πελάτες σας".

Σχετικά με την Xplor Solutions

Η Xplor Solutions παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υπηρεσίες υλοποιήσεις, και ειδικεύεται σε end-2-end, διαδικαστικές και εξειδικευμένες λύσεις πληροφορικής που εκμεταλλεύονται ευφυείς τεχνολογίες για την αυτοματοποίηση διαδικασιών προσφέροντας τη μέγιστη επιχειρηματική αξία δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες και στα συστήματα, να κάνουν περισσότερα μαζί. Χρησιμοποιώντας καινοτόμα συστήματα και τεχνολογίες, η Xplor Solutions σχεδιάζει, αναπτύσσει και υποστηρίζει εφαρμογές σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των ePortals, eShops, Business Intelligence, CRM, Loyalty Programs, Affiliate Platforms καθώς επίσης και εφαρμογές λογισμικού και παροχής συμβουλών σε υποδομές και υπηρεσίες διαχείρισης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.xplor.solutions/

Σχετικά με την SugarCRM

H SugarCRM επιτρέπει στις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν εξαιρετικές πελατειακές σχέσεις με την πιο καινοτόμα και οικονομικά προσιτή λύση διαχείρισης πελατειακών σχέσεων (CRM) στην αγορά. Με την τοποθέτηση του χρήστη στο επίκεντρο της λύσης της, η SugarCRM βάζει το "i" στο CRM και ενδυναμώνει τους χρήστες σε όλα τα επίπεδα ενός οργανισμού να κατανοήσουν καλύτερα και να συνεργαστούν μαζί με τους πελάτες τους. με Με βάση τη Silicon Valley, η SugarCRM υποστηρίζεται από την Goldman Sachs, Draper Fisher Jurvetson, ΝΕΑ, και Walden International. Πάνω από 1,5 εκατομμύριο χρήστες σε 120 χώρες στηρίζονται στην SugarCRM.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.sugarcrm.com ή ακολουθήστε @SugarCRM.

Keywords
Τυχαία Θέματα