Τelethon-ΣΙΓΜΑ:«Τσιάττισαν» και φέτος οι επώνυμοι (Vid/pics)

Το δικό τους λιθαράκι έβαλαν για ακόμη μια χρονιά αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης, με αφορμή την μαραθώνια εκπομπή του «telethon»η οποία προβλήθηκε μέσω της «Παραδοσιακής Αγκαλιάς» του ΣΙΓΜΑ.

Τα τσιαττιστά-πρόκληση έδιναν και έπαιρναν καθόλη την διάρκεια της βραδιάς. Αυτοί όμως που κατάφεραν να «τσιαττίσουν», με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και να ξεχωρίσουν ήταν ο Γενικός Διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ , Χρύσανθος Τσουρούλλης, ο οποίος «κονταροκτυπήθηκε»

με την ηθοποιό, Μαρία Ιωάννου. Ο Γενικός Διευθυντής της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ «εκτέλεσε» το «Τρεις ελιές τζιαι μιαν τομάταν» ενώ η αγαπημένη ηθοποιός ερμήνευσε την «Τηλλυρκώτισσα».

Το επόμενο ζευγάρι που ξεχώρισε ήταν ο Δώρος Παναγίδης και Ιωάννα Λαμπροπούλου, οι οποίοι έκαναν «challenge» στα δίστιχα, με τις λέξεις «στράτα» και «καρκιά».

Βεβαίως, δεν θα μπορούσε να μην ξεχωρίσει το «challenge» του Μάριου Πρίαμου και του Κωνσταντίνου Τσιολή, οι οποίοι διαφοροποιήθηκαν απο τ’ άλλα ζευγάρια αφού τόλμησαν να βάλουν ποτήρια στο κεφάλι και να χορέψουν.

Δείτε σχετικά βίντεο και φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα