«Θέλω να πάω σε ομάδα που να παίζει στην Ευρώπη»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Μάριο Πεχλιβάνη για την πορεία του Ολυμπιακού αλλά και του ίδιου. Ποιες οι σκέψεις του και πότε ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του.

Οι δηλώσεις του στον Super Sport FM:

«Ήταν μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Θεωρώ ότι κλειδώσαμε την παραμονή μας. Με τον ερχομό του προπονητή μας η ομάδα βελτιώθηκε τρόπο του επιθετικού της παιχνιδιού. Μέσα από τη δουλειά

αποδείξαμε ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε οποιονδήποτε αντίπαλο και να πάρουμε αποτέλεσμα. Με βάση την περσινή χρονιά, η φετινή δεν ήταν τόσο επιτυχημένη. Τους λόγους δεν μπορώ να τους ονοματίσω. Αρχίσαμε καλά, υπήρξαν προβλήματα, αλλαγές προπονητών. Για κάθε παίκτη είναι δύσκολο να αλλάζουν προπονητές σε μια χρονιά, για αυτό δεν καταφέραμε να τερματίσουμε στην πρώτη εξάδα όπως πέρσι. Του χρόνου θα αποδείξουμε ξανά ποιος είναι ο Ολυμπιακός», είπε.

«Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, θα μιλήσω με τη διοίκηση και θα δούμε. Θεωρώ πως θα με θέλουν, είμαι ευχαριστημένος αλλά έχω και στόχους πιο ψηλά. Θα ήθελα να πάω σε μια ομάδα που πρωταγωνιστεί και παίζει στην Ευρώπη. Αυτό είναι το όνειρο κάθε παίκτη. Δεν έχω δεχθεί κρούσεις. Στη φετινή σεζόν είχα αρκετά καλή απόδοση. Χρειάστηκα κάποιο χρόνο γιατί προερχόμουν από τραυματισμό στο τέλος της περσινής χρονιάς. Θεωρώ ότι βοήθησα την ομάδα και με την απόδοσή μου και με τα ατομικά μου γκολ».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θέλω, Ευρώπη,thelo, evropi