Τι δήλωσαν στο "Τάσος Μάρκου"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, αλλά δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε μετά την λευκή ισοπαλία απέναντι στην Αγία Νάπα ο Νίκος Παναγιώτου.

Ο Γιώργος Κοσμάς παραδέχθηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου στα πρώτα λεπτά και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η ομάδα μπορεί να εκπληρώσει το στόχο της.

Νίκος Παναγιώτου: «Δεν ξέρω από πού να αρχίσω και που να τελειώσω. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν στον αγωνιστικό χώρο. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τους καλύτερους οιωνούς όμως για ακόμα έναν αγώνα δεν μπορέσαμε να πετύχουμε

το γκολ. Είχαμε στο τέλος 15 τελικές προσπάθειες αλλά μείναμε στο 0-0. Ευτυχώς η μπάλα δεν μας τιμώρησε στο τέλος. Η ομάδα της Αγίας Νάπας είχε μια καλή ευκαιρία σε κάθε ημίχρονο. Το πλάνο μας δούλεψε πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο αφού βάλαμε πίεση στον αντίπαλο. Θέλαμε εμείς αλλά και ο κόσμος μας τη νίκη σε αυτό τον αγώνα. Στο β΄ ημίχρονο είχαν και οι δύο ομάδες, λίγες ευκαιρίες για γκολ. Η προσοχή μας στρέφεται πλέον στο επόμενο παιχνίδι με τον Εθνικό όπου θέλουμε μόνο τη νίκη. Καλή συνέχεια στο φίλο μου Γιώργο Κοσμά και συγχαρητήρια στη διαιτησία».Γιώργος Κοσμάς: «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Υπήρχε άγχος και αγωνία. Εκτός από το πρώτο 20λεπτο που ήταν πολύ καλύτερη η Νέα Σαλαμίνα, κάναμε κάποιες εσωτερικές αλλαγές με αποτέλεσμα να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν καλύτεροι. Τόσο εμείς, όσο και η Νέα Σαλαμίνα είχαμε κλασσικές ευκαιρίες να πετύχουμε κάποιο γκολ. Στο β΄ ημίχρονο κλείσαμε καλά τους χώρους και προσπαθήσαμε να πετύχουμε γκολ στην αντεπίθεση. Ήταν από αυτά τα παιχνίδια που όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Θεωρώ δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, παραμένουμε όμως ζωντανοί και ελπίζουμε στην παραμονή. Όλοι στην Αγία Νάπα πιστεύουμε ότι στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας. Στόχος μας είναι το βαθμολογικό κέρδος στο επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ. Θα θεωρηθεί άθλος αν παραμείνουμε στην κατηγορία. Καλή συνέχεια στον αντίπαλο και τον Νίκο Παναγιώτου. Συγχαρητήρια στη διαιτησία που μοίρασε το καρπούζι στη μέση και ήταν δίκαιη».

Keywords
Τυχαία Θέματα