Το ΕΒΕ και η ΤΕΒΕ Αμμοχώστου στηρίζουν επιχειρήσεις στην ελεύθερη περιοχή

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ) και η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου στηρίζουν ξενοδοχειακές μονάδες και δικαιούχες επιχειρήσεις διαθέτοντας μάσκες για προστασία.



Σε γραπτή ανακοίνωση του Επιμελητηρίου αναφέρεται ότι «η βοήθεια και συμπαράσταση του ΕΒΕ Αμμοχώστου στα μέλη του, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Με πρωτοβουλία της Διεύθυνσης του Επιμελητηρίου, το προσωπικό των ξενοδοχειακών

μονάδων της περιοχής Αμμοχώστου, που εργάζεται στα καταλύματα που φιλοξενούν τους επαναπατρισθέντες, έχει προμηθευτεί με ποσότητα μασκών για τη δική του ασφάλεια και υγεία».

Προστίθεται ότι «το προσωπικό του ΕΒΕΑ, με την εθελοντική προσφορά του, συμβάλει αποτελεσματικά στην ενίσχυση της προσπάθειας του κράτους και παραμένει σε ετοιμότητα να στηρίξει τον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής Αμμοχώστου. Αναγνωρίζοντας τις δύσκολες στιγμές που περνά η τουριστική βιομηχανία και οι επιχειρηματίες της περιοχής, το Επιμελητήριο στηρίζει τα μέλη του στις προκλήσεις των καιρών και παρέχει οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια του ζητηθεί, συμβάλλοντας, με τον δικό του τρόπο στη στήριξη της οικονομίας».

Εν τω μεταξύ με δική της ανακοίνωση η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου αναφέρει ότι «συνεχίζεται και σήμερα, όπως τις προηγούμενες μέρες, η διάθεση μασκών στις δικαιούχες επιχειρήσεις, που σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας απασχολούν εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, οδηγούς λεωφορείων, εσωτερικοί χώροι ιδιωτικών επιχειρήσεων που εξυπηρετούν κοινό και άτομα που εργάζονται σε θέσεις άμεσης εξυπηρέτησης του κοινού στις επιχειρήσεις λιανικού εμπορίου».

Στην ανακοίνωση της η ΤΕΒΕΑ διευκρινίζει ότι «οι μάσκες διατίθενται σε όλες τις δικαιούχες επιχειρήσεις της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου ανεξαρτήτως αν είναι μέλη του οργανισμού».

Η ΤΕΒΕΑ καλεί τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν με τους λειτουργούς της Εταιρείας για να διευθετηθεί η παραλαβή μασκών στα τηλέφωνα 23812414,  23812412, 99798315 και 99811300.

Διαβάστε ακόμη: 

Πυρκαγιά και σύννεφα καπνού στην κατεχόμενη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα