«Το Μικρότερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο» από τον Πίτερ Χ. Ρέινολντς

Εν όψει και των Χριστουγεννιάτικων Εορτών που πλησιάζουν, «Το Μικρότερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο» του Πίτερ Χ. Ρέινολντς θα είναι το τέλειο δώρο για μικρούς και μεγάλους!

Σύνοψη: Ο μικρός Ρόλαντ ξυπνά το πρωί των Χριστουγέννων με μεγάλη ανυπομονησία, έτοιμος να ανοίξει το δώρο που περίμενε να λάβει ολόκληρο τον χρόνο. Ωστόσο, με μεγάλη δυσαρέσκεια παρατηρεί πως αυτό είναι πολύ μικρότερο απ’ ό,τι φανταζόταν. Κάνοντας μια ευχή, η οποία πραγματοποιείται, ταξιδεύει σε άλλο πλανήτη, αφήνοντας πίσω την οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η μοναξιά όμως

ίσως να μην αρέσει και πολύ στον φίλο μας τον Ρόλαντ. Λέτε να καταλάβει πως τα υλικά δώρα δεν έχουν την ίδια αξία με τα άυλα που μας δίνει η ζωή, και που στην πλειοψηφία τους είναι και δωρεάν; Για να μάθετε, θα πρέπει να το διαβάσετε και να μας πείτε!

Σύντομη κριτική: Καμιά φορά δεν εκτιμάμε τα πραγματικά δώρα της ζωής παρά μόνο όταν τα χάσουμε και είναι πλέον αργά! Αυτό το βιβλίο, με τις πλούσιες και όμορφες εικόνες του, υπενθυμίζει σε όλους εμάς το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, συγκινώντας μικρούς και μεγάλους. Είναι το κατάλληλο βιβλίο τόσο για τους αναγνώστες που θέλουν να ξανανιώσουν και να θυμηθούν το νόημα των Χριστουγέννων, όσο και για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι λατρεύουν να διαβάζουν και να χαίρονται εικονογραφημένα παραμύθια.

Στοιχεία Βιβλίου:
Τίτλος: Το Μικρότερο Δώρο των Χριστουγέννων
Συγγραφέας: Πίτερ Χ. Ρέινολντς
Μετάφραση: Μάρω Ταυρή 
Εικονογράφηση: Πίτερ Χ. Ρέινολντς
Εκδόσεις: Μεταίχμιο 
Κατηγορία: Χριστουγεννιάτικα / Παιδικα (4+)

Από τον Στέφανο Χαραλάμπους
Instagram: @stefansbooks

 

Keywords
Τυχαία Θέματα