Το μήνυμα του Γ. Βαρνάβα για τις εκλογές στο Κ.Σ ΕΔΕΚ

Το μήνυμα ότι ο ίδιος μπορεί να επανενώσει το Κίνημα Σοσιαλδημοκρατών ΕΔΕΚ με την εκλογή του στην Προεδρία του Κινήματος, έστειλε λίγες μέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές ο υποψήφιος Πρόεδρος Γιώργος Βαρνάβα.

Σε δηλώσεις του στα γραφεία της ΕΔΕΚ, ο κ. Βαρνάβα έστειλε το τελικό του μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του Κινήματος ενόψει των εκλογών της Κυριακής. Οπως

είπε, τα μέλη της ΕΔΕΚ την 1η Μαρτίου θα αποφασίσουν για το μέλλον Κινήματος και πως με την ψήφο τους θα καθορίσουν αν θα εξακολουθήσει να διαδραματίζει ρόλο στο εθνικό θέμα, στους αγώνες για οικονομική ανασυγκρότηση, για κοινωνική δικαιοσύνη, για την προστασία των αδύνατων στρωμάτων της κοινωνίας.Απαραίτητη προϋπόθεση για να διατηρήσει και να επαυξήσει η ΕΔΕΚ την προσφορά της στο λαό και την πατρίδα, όπως είπε, είναι η διαμόρφωση κλίματος ενότητας και ομοψυχίας στις τάξεις του Κινήματος, μακριά από διχαστικές αντιλήψεις, προσωπικές στρατηγικές, αποκλεισμούς και προγραφές.“Το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος από τους δύο υποψηφίους για την προεδρία μπορεί να εγγυηθεί αυτή την αναγκαία ενότητα”, είπε, και πρόσθεσε: “Με τη δράση μου όλα αυτά τα χρόνια έχω αποδείξει ότι προάγω την ενότητα, αφού ποτέ δεν υπήρξα παράγοντας αντιπαραθέσεων, συγκρούσεων και διχασμού μέσα στο Κίνημα. Ποτέ δεν ήρθα σε αντιπαράθεση με την Κοινοβουλευτική Ομάδα ή με το οποιοδήποτε ηγετικό στέλεχος, ποτέ δεν χρησιμοποίησα διχαστικά ή συκοφαντικά επίθετα για το Κίνημα μας. Στόχος μου, διαχρονικά, ήταν το καλώς νοούμενο συμφέρον του Κινήματος και της πατρίδας μας”.Ο κ. Βαρνάβα είπε πως την Κυριακή η ΕΔΕΚ θα πρέπει να επιλέξει Επανένωση του Κινήματος και κάλεσε τα μέλη του Κινήματος να τον εμπιστευθούν. “Η απόφαση ανήκει στα μέλη που καλούνται να λάβουν υπ’ όψιν την κρισιμότητα της εκλογής του νέου Προέδρου της ΕΔΕΚ. Τα μέλη την ώρα της κάλπης καλούνται να σκεφτούν και να λάβουν υπόψη ποιος την επόμενη μέρα μπορεί πραγματικά να επανενώσει το Κίνημα”, είπε.Τέλος, απηύθυνε έκκληση για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, για συστράτευση και διαμόρφωση συνθηκών πραγματικής ενότητας. “Μπορούμε όλοι μαζί, πάνω από όλα το Πολιτικό Ήθος”, κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα