Τόμι Ορ: "Αδικήθηκα... θέλω να επιστρέψω στην Εθνική"

Αδικημένος με τα μέσα ενημέρωσης νιώθει ο Τόμι Ορ του ΑΠΟΕΛ, κατά τη θητεία του στην Brisbane Roar, αφού σημειώνει σε συνέντευξη του στο theworldgame ότι η κριτική κάποιες φορές ήταν άδικη. "Μερικές φορές σε κριτικάρουν αρνητικά ακόμη και όταν πάνε να πουν κάτι θετικό για σένα. Δεν ήταν αρκετό για μερικούς, έστω και αν έπαιζα καλά. Αυτό φυσικά είχε ως επακόλουθο να επηρεάσει την κρίση αρκετών που δεν ήξεραν τι πραγματικά συμβαίνει. Η κριτική, μερικές φορές, ήταν υπερβολική".

"Με το που πήρα μεταγραφή

στην Brisbane έκανα αρκετά καλά παιχνίδια. Δυστυχώς όμως, όταν άρχισα να βρίσκω εντελώς τον εαυτό μου, είχα ένα πρόβλημα με τη μέση μου. Δεν το χρησιμοποιώ τώρα σαν δικαιολογία, αλλά ήταν η πραγματικότητα. Φυσικά, μπορούσα για περισσότερα. Αυτό που έχω μάθει δεν είναι ότι ανεξάρτητα από την κριτική που σου κάνουν, σημασία έχει μόνο τι σκέφτεται ο προπονητής".

Ο Τόμι Ορ μετακόμισε στην Κύπρο σ' ένα μεσογειακό νησί και θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει μία θέση την επόμενη χρονιά στο FIFA World Cup στη Ρωσία, με την Εθνική του ομάδα. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας, Ange Postecoglou, επιλέγει μόνο ποδοσφαιριστές που έχουν φουλ συμμετοχές με την ομάδα τους και σπάνια κάνει εξαιρέσεις. "Ο Τόμι Ορ αναμένεται ότι μέσα στη σεζόν θ' αγωνιστεί σε 60 περίπου παιχνίδια", αναφέρει το δημοσίευμα.

"Θα ήταν το καλύτερο για μένα να επιστρέψω στην Εθνική και να παίξω στο World Cup, αυτό όμως θα γίνει μόνο αν παίζω καλά εδώ στην Κύπρο"

"Ενδιαφέρουσα ομάδα η Βιτορούλ, ανήκει στον Χάτζι, που για τους Ρουμάνους είναι ένας θρύλος. Έχουν πολλά νέα παιδιά και αυτό είναι πρόκληση. Η δική μας ομάδα είναι γεμάτη από διεθνείς και είμαι σίγουρος ότι θα ξεπεράσω και τη δική μου πρόκληση".

Keywords
Τυχαία Θέματα