Τσόρνιγκερ: «Αχρείαστα δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ, δεν είχαν όλοι τοπ απόδοση»

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, προχώρησε σε δηλώσεις μετά τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την νίκη, ήταν αχρείαστα δίκαιη, ελέγξαμε για μεγάλο διάστημα, ισοφαρίσαμε άμεσα, κάναμε τα πάντα για την νίκη. Πολλές μονομαχίες, πολλή ένταση από δύο κορυφαίες ομάδες, αλλά δυστυχώς δεν είχαν όλοι τοπ απόδοση

στο γήπεδο απόψε, θα κοιτάξουμε ποιοι είναι διαθέσιμοι για το επόμενο παιχνίδι και θα συνεχίσουμε ό,τι κάνουμε μέχρι σήμερα.

Όλοι ξέρουν ότι είχαμε απουσίες, αλλά για μεγάλο διάστημα όσοι είχαμε τα πήγαν πολύ καλά. Ίσως πρέπει να συνεργαστούμε με άλλο εργαστήριο, ώστε να έχουμε πιο γρήγορα τους παίκτες μας πίσω (γέλια). Άκουσα αρκετές ιστορίες, δεν θα επεκταθώ…

Η ομάδα έδειξε ξανά την νοοτροπία που έχει από το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Πρέπει να το αλλάξουμε. Δεν είναι θέμα του αν παίζεις πέντε, δέκα, σαράντα ή ενενήντα λεπτά. Αν έχεις την ευκαιρία, πρέπει να την αρπάξεις. Ακριβώς έτσι είναι και στην ζωή.

Ξέρουμε ότι έχουμε παίκτες, επίσης χρειάζονται προπονήσεις και παιχνίδια, εναπόκειται στο ιατρικό επιτελείο να μας δώσει πίσω έναν προς έναν τους παίκτες.

Δεν είμαι τελείως τρελός, έχω δύο παιδιά, έχω ηρεμήσει τα τελευταία δύο χρόνια, νιώθω τον σεβασμό στο πρόσωπό μου και στην ομάδα, βέβαια είμαι οκ με αυτό, καλύτερα να νομίζουν ότι είμαι τρελός παρά ότι είμαι ανίκητος. Επίσης, δεν είμαι τόσο τρελός, ώστε να μπω στο γήπεδο και να χτυπήσω παίκτη. Είδα τον παίκτη να πέφτει από ύψος και φοβήθηκα μήπως καταπιεί την γλώσσα του. Θα είχα φτάσει νωρίτερα, αν δεν με είχε σταματήσει ο τέταρτος, ο οποίος βέβαια έκανε την δουλειά του».

Keywords
Τυχαία Θέματα