Τζούντο: Οχτώ μετάλλια για την ακαδημία Χριστοδουλίδη

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ακαδημίας Τζούντο Χριστοδουλίδη, στους πρόσφατους διεθνείς αγώνες «Φίλιππος», οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν στο Αμύνταιο της Φλώρινας. Στους αγώνες, οι οποίοι ήταν υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας Τζούντο, έλαβαν μέρος πέραν των 200 αθλητών και αθλητριών, από 25 χώρες.

Οι νεαροί Κύπριοι τζουντόκα της ακαδημίας Χριστοδουλίδη και μελλοντικοί πρωταθλητές μας, πέρα από τις μεγάλες εμπειρίες που αποκόμισαν, επέστρεψαν στην Κύπρο,

με πολλά μετάλλια και διακρίσεις.

Υπό τις οδηγίες του πρώην πρωταθλητή μας Χριστόδουλου Χριστοδουλίδη, κατέκτησαν συνολικά, οκτώ μετάλλια. Τρία χρυσά με τους Αδαμαντία Χριστοδουλίδου, Στράτο Χαραλάμπους και Γιώργο Μπαλασιβίλι, δύο αργυρά με τους Βαλέριο Τσιρίδη και Ερατώ Χαραλάμπους, καθώς και τέσσερα χάλκινα με τους Πέτρο Χριστοδουλίδη, Αργύρη Πέτρου, Ιάκωβο Καραούλη και Παύλο Περχανίδη.

Η ακαδημία Τζούντο Χριστοδουλίδη απέδειξε ότι με την σωστή δουλειά και τις σύγχρονες μεθόδους διδασκαλίας του αθλήματος, μπορεί να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των διεθνών αγώνων. Ήδη σε πέντε χρόνια λειτουργίας της ακαδημίας, οι επιτυχίες των αθλητών είναι αρκετές.

Keywords
Τυχαία Θέματα