Βίντεο από την αναχαίτιση δύο αεροσκαφών από ρωσικό Su-27 (vid)

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο μέσα από το κοκ-πιτ του ρωσικού Su-27 που κλήθηκε να «συνοδεύσει» δύο αναγνωριστικά των ΗΠΑ και της Σουηδίας πάνω από τη Βαλτική.

Βίντεο από την αναχαίτιση δύο αναγνωριστικών αεροσκαφών των ΗΠΑ και της Σουηδίας από ένα ρωσικό μαχητικό Su-27, έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Τα δύο αεροσκάφη αναγνώρισης προσέγγισαν τα ρωσικά σύνορα στη Βαλτική Θάλασσα, τη Δευτέρα. Άμεσα, ένα

ρωσικό Su-27 πέταξε κοντά στα δύο αεροσκάφη «συνοδεύοντάς» τα, προκειμένου να εμποδίσει οποιαδήποτε παραβίαση του ρωσικού εναέριου χώρου.

Το πλήρωμα του μαχητικού αναγνώρισε τα δύο ξένα αεροσκάφη. Το ένα ήταν ένα RC-135 των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και το άλλο ένα Gulfstream των σουηδικών ενόπλων δυνάμεων, σύμφωνα με το ρωσικό Υπ. Άμυνας.

Το Υπουργείο έδωσε, μάλιστα, στη δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει την εικόνα που είχε ο πιλότος του ρωσικού αεροσκάφους.

#Видео 10 июня истребитель #Су27 из состава дежурных сил #ПВО Балтийского флота поднимался для сопровождения самолетов-разведчиков #ВВССША #RC135 и #ВВСШвеции #Gulfstream, приблизившихся к государственной границе РФ https://t.co/qt3rALZJ7i #БалтийскоеМоре #ОхранаГраницы @MID_RF pic.twitter.com/vue5UZhnQp

— Минобороны России (@mod_russia) June 11, 2019

Πηγή: Sputnik

Keywords
Τυχαία Θέματα